Parasını alamayan antrenör eylem yaptı!

Parasını alamayan antrenör eylem yaptı!
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Edirnespor’da antrenör olarak görev yapan Melih Altınok, maaşını alamadığı gerekçesiyle oturma eylemi yaptı.

Antrenör Melih Altınok Sevda Çeşmesi’ne oturarak elindeki, “Edirnespor’da şahsıma yapılan haksızlıklara karşı susma hakkımı kullanıyorum” yazılı kağıtla oturma eylemi yaparak, kulüp yönetimini protesto etti.

Çok sinirli olduğu gözlenen Antrenör Altınok, "Ben sadece insana saygı istiyorum, avantadan para istemiyorum. Çalışmış olduğum antrenmanların karşılığını istiyorum. Ben antrenörüm, ben hayvan değilim. Benim telefonuma cevap verecekler, benim mesajlarıma cevap verecekler” diyerek, yönetime ateş püskürdü.

"BEN İNSANIM, HAYVAN DEĞİLİM"

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Edirnespor’da 2015-2016 sezonunda Teknik Altyapı Sorumlusu olarak görev yapan Melih Altınok, UEFA A lisans mezunu olduğunu, sadece saygı ve çalıştığının karşılığını isteğini vurgulayarak, “Ben sadece saygı, insanlık, vicdan, merhametin peşindeyim. Çalışanın karşılığını versinler kimse kimsenin uşağı değil. Burası Edirne, burası Trakya. Sözde demokrat geçiniyoruz, nerede demokrat? Nerede demokrasi? Ben sadece hakkımı istiyorum. Ben 40 yıldan beri burada yaşıyorum. Kimseye kötülük yapmadım. Sadece çalıştım, başka bir şey yapmadım varsa aksini iddia eden gelsin. Bir kişi çıksın desin ki sen yanlış yaptın. Sadece insana saygı ve emeğe saygı istiyorum, başka bir şey istemiyorum. Makamlara gelmek insanları küçük görmek değil, ben 3 ay maaşımı alamadım. Sırf maaşımı istedim diye beni işimden ettiler. Toplantı yapıldı alacaklarımız konusunda mutabık kalındı, beni masadan kovdular. Bana kimse hakaret edemez, ben hakkımı istiyorum, başka bir şey istemiyorum” dedi.

U16’da üçüncü, U17’de şampiyon, U19’da ikinci olduklarını belirten Altınok, “Sezon biterken başkanım ’spor okulu yapalım’ dedi. Spor okulunun altyapısını oluşturduk. Fakat son üç ay maaş ödenmediği için ben gidip hakkımı istedim. Bugün yarın diyerek hakkımı vermediler. Telefonlarıma ve mesajlarıma cevap verilmedi. En son çare ben de bunu yapmaya geldim. Sadece alın terimin karşılığını istiyorum. Kulüpte para yok diyorlar, ama transfer yapıyorlar” ifadelerini kullandı.

Çevrede bulunan halk da antrenöre alkışlarla destek verdi. Altınok, basın mensuplarına yaptığı açıklamanın ardından eylemini sonlandırdı.

ÜNER: "BU KULÜPTE HİÇ KİMSENİN ALACAĞI KALMAMIŞTIR"

İHA muhabirinin telefonla ulaştığı Edirnespor Kulüp Başkanı Savaş Üner ise, "Bu kulüpte hiç kimsenin alacağı kalmamıştır. O da hakkını alacaktır. Hoca geri getirmek için kulüpten bazı malzemeler almış. Malzemelerde eksikler varmış. Bu malzemelerin toplam değeri 6 bin TL civarında. Kendisinin alacağı ise 3 bin TL" diye konuştu.

Üner, ayrıca Altınok’un kulüp dışı harcamalar yaptığını ifade ederek, böyle bir eylem yapmasına gerek olmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.