Bülent Keneş, Ahmet Davutoğlu'nu hedef aldı

Bülent Keneş, Ahmet Davutoğlu'nu hedef aldı
FETÖ militanlarından Bülent Keneş adlı küfürbaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ardından şimdi de Ahmet Davutoğlu’na alçakça saldırdı.

Kayyum atanan Zaman’ın yerine kurulan Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) Yeni Hayat adlı bülteninde sözde köşesinde ağır hakaretler eden Keneş, Davutoğlu’nun geriye enkaz bıraktığını ileri sürdü.

FETÖ liderinin terör devleti İsrail’i “otorite” ilan ettiğini unutturmaya çalışarak; Davutoğlu döneminde Türkiye’nin İsrail’in himmetine muhtaç hale getirildiği iftirasını atan Keneş, terör bülteninde “Ortadoğu’da bile yalnızlaşan Türkiye’yi sabah akşam küfrettikleri İsrail’in himmetine muhtaç hale getirdi. Kilis’i, Hatay’ı ve hatta Ankara’yı korumaktan acizken “Kaşgar’dan Saraybosna’ya…” kof hamasetinden yine de vazgeçmedi.” ifadelerine yer verdi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretten ötürü mahkemelik olan Paralel Yapı’nın tetikçisi Keneş şunları yazdı: Bıraktığı en büyük enkaz ise yargı ve insan hakları alanında. Devr-i iktidarı semirttikleri PKK’nın cephaneliğe çevirdiği şehirlerin aylarca kuşatılarak bombalanmasıyla, yıkımlarla, sivil kayıplarıyla ve gelen şehitlerle özdeşleşti. Artan terör, bozulan kamu düzeni, güvensizlik ve baskılar da mirası arasında. Apaçık yalanlar, yakası açılmadık iftiralar ve masumlara cadı avı da cabası. Havuzlaştıramadıkları medya organlarını gasp, işsiz bırakılan binlerce gazeteci, aydınlara hapis ve ölüm tehditleri… Soruşturmalar, davalar, sansürler, yayın yasakları, karartmalar…
Yani, bin kusurla geldi geçti, peh peh peh!..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.