İnceöz CHP'lilere sert tepki gösterdi

İnceöz CHP'lilere sert tepki gösterdi
CHP Grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve ona oy verenlere hakaret içerikli sloganlara ve Kılıçdaroğlu’nun sözlerine karşılık AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz çok sert tepki gösterdi.

CHP Grup toplantısında Erdoğan ve ona oy verenleri hedef alan hakaret içerikli sloganlar ve Kılıçdaroğlu’nun sözlerine AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, CHP'nin kimyasının bozulduğunu ifade ederek, “22 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen AK Parti kongresinde milletin seçtiği cumhurbaşkanına, AK Parti hareketinin liderine gösterilen sadakat CHP’nin kimyasını bozdu. CHP bu haliyle skandallar partisi olmuştur ve her yönüyle zarar vermektedir” dedi.  

HAZIMSIZLIK ÖRNEĞİ

İnceöz; CHP grubunda bugün yaşananların büyük hazımsızlık örneği olduğunu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve milletimize yapılan ağır hakaretleri görmezden gelen Kemal Kılıçdaroğlu’nun iyice raydan çıktığını savunan İnceöz, “Ne yazık ki CHP hem muhalefete, hem Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne hem de milletimiz için tehlikeli bir noktaya gelmiştir. Ağzını her açtığında kandan söz eden Kılıçdaroğlu’nun son Grup toplantısındaki konuşmasında Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize yönelik ağır hakaretlerini misli ile iade ediyorum” şeklinde konuştu. 

İnceöz, ayrıca Grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ona oy verenlere yönelik hakaretler için gerekli yasal başvuruların yapılacağını bildirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.