Küfretmeye gelmişler!

Küfretmeye gelmişler!
CHP’nin önceki günkü grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AK Partililere küfür eden gruptakilerden 3’ü belirlendi.

Konuşmalarındaki seviyesizliklerle sınırları zorlayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, küfürbazları da Meclis'e soktu.

Kılıçdaroğlu'nun ismi ile Meclis'e giren bir grup, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a, AK Parti'ye ve AK Partililere küfür etti, tezahüratta bulundu. Grup toplantısında küfürler havada uçuşurken, kılını dahi kıpırdatmayan Kılıçdaroğlu, kullandığı ağır üslup ve hakaretlerini sürdürdü.

MÜDAHALE ETMEDİ

Salı günü CHP Meclis grup toplantısında, Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında bir grup Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye oy verenlere hakarette bulundu, küfür etti. Erdoğan'a, AK Parti'ye ve AK Partililere küfürlü tezahüratlar yapılırken Kılıçdaroğlu'nun müdahale etmek yerine konuşmayı tercih etmesi dikkati çekti.

3 KİŞİ TESPİT EDİLDİ

CHP grup toplantısında küfür edenler teker teker tespit edilmeye başlandı. İlk olarak üç kişinin isminin tespit edildiği belirtildi. Kılıçdaroğlu adına Meclis'e giren isimlerin Ali Doğacan Ö., Hüseyin G. ve Haydar G. olduğu öğrenildi. Diğer küfür edenlerin kimliklerinin tespit edilmeye çalışıldığı kaydedildi. Kılıçdaroğlu'nun ismini vererek Meclis'e giren isimlerin, Meclis'in ziyaretçiler için kullandığı kapalı devre sistemini kullandığı öğrenildi. Meclis içerisinde ziyaretçiler için kapalı devre sistem bulunuyor.

İÇERİ NASIL GİRDİLER

Bu sistemi sadece milletvekilleri ve danışmanları kullanabiliyor. Meclis'in kendi kablolu hattı olan bu sistem üzerinde ziyaretçiler için bir panel bulunuyor. Bu panele milletvekillerine verilen özel şifre ile giriş yapılıyor. Sistem üzerinden kendisine gelecek ziyaretçinin bilgileri, hangi kapıdan gireceği detaylı bir şekilde yazılıyor. Ziyaretçi Meclis'e geldiği zaman kimlik kontrolünden geçirildikten sonra ziyaretçi kartı ile içeri alınıyor. Bu isimlerin içeri alınması için sisteme Kılıçdaroğlu'nun Meclis ekibi tarafından yazıldığı belirtildi.

HESABI SORULACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski avukatı ve Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Meclis çatısı altında Cumhurbaşkanına küfür edenlerin takipçisi olduklarını ve bunların hesabını soracaklarını söyledi. Özkaya, bu küfürbazların gerekli hukuki ve idari ceza almalarının da takipçisi olacaklarını kaydetti.

(YENİŞAFAK)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.