Barcelona'dan ayrılacak mı? Menajeri açıkladı

Barcelona'dan ayrılacak mı? Menajeri açıkladı
Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut İspanyol Rac 1 radyosuna milli yıldızın geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Ahmet Bulut, Arda'nın bu sezon iyi performans gösterememsini ilk 6 ay futbol oynayamamasına bağladı. Gelecek sezon milli yıldızın daha iyi olacağını belirten Bulut; ”Arda şu an Türkiye’ye konsantre olmuş durumda ve Barcelona’dan ayrılma ihtimali sıfır. Türkiye ile çeyrek final veya yarı final görmek onun için iyi olacaktır. Daha sonrasında ihtiyacı olan şey ise iyi bir tatil ve verimli geçireceği sezon öncesi hazırlığı” dedi

Arda’nın Barcelona’da gösterdiği performansla ilgili gelen soruya ise Bulut, ”Arda, Barcelona’ya geldiğinde 6 ay futbol oynayamadı. Atletico’ya gittiğinde de ilk sezonu onun için pek iyi geçmemişti ama sonrasında dünya yıldızı oldu. Eminim ki önümüzdeki sezon daha iyi olacaktır” diye ekledi.

29 yaşındaki Arda’nın Barcelona ile 4 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

ÜLKEMDE YAZILANLAR BENİ ÜZÜYOR

Barcelona forması giyen Arda Turan "Ülkemde yazılan bazı şeyler beni üzüyor." diyerek kendisine yapılan ağır eleştirilere sitem etti. Milli yıldızın geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada ilk 6 ay forma giyememesi kötü bir sezon geçirmesine neden olduğunu söyledi. 

ARDA TURAN'IN EURO 2016 PERFORMANSI MERAK KONUSU

Arda Turan'ın Barcelona'da 6 ay forma giyememesi ve daha sonraki dönemlerde Rakitic ve Andrés Iniesta'nın performanslarının yüksek olması milli yıldızın yedek kulübesinde oturmasına neden oldu. Barcelona teknik direktörü Luis Enrique'nin Arda ile ilgili yaptığı açıklamalarda da dile getirdiği gibi Arda gerçekten çok yetenekli bir futbolcu ve Fransa'da milli takımımızın en önemli kozu. Ancak Arda Turan'ın kötü bir sezon geçirmesinden sonra milli takımda göstereceği performansta merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.