Şehit eşinden yürekleri dağlayan sözler

Şehit eşinden yürekleri dağlayan sözler
Türkiye’nin günlerce konuştuğu Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in ters yöne girmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında yeni bir gelişme daha yaşandı.

Korkunç kazada polis memuru Fatih Alagöz şehit düşmüş, Emre Tetik ise yaralanmıştı. Yaralı polisin şikayetini geri çekmesi üzerine şehit polisin eşi Özlem Alagöz, “İnsanların dini para olmuş” diyerek isyan etti.

İstanbul Beşiktaş’ta yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin’in otomobilinin trafik polislerinin aracı ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada polis İsmet Fatih Alagöz şehit olmuş, Emre Tetik de yaralanmıştı.

"İNSANLARIN DİNİ PARA OLMUŞ!"

Savcı, Çetin hakkında 3 yıldan 22.5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasını talep etmişti. Dava açılmasının ardından kazadan yaralı kurtulan polis Emre Tetik, mahkemeye dilekçe vererek 250 bin lira tazminat talep etmişti. Ancak Emre Tetik’in, önceki gün dava dosyasına sunduğu dilekçe ile Rüzgar Çetin hakkındaki şikayetinden vazgeçtiği öğrenildi. Tetik’in şikâyetinden vazgeçmesi, şehit polis memuru İsmet Fatih Alagöz’ün eşi Özlem Alagöz’ü isyan ettirdi. Alagöz, “İnsanların tek dini para olmuş. Ama ben şikayetimi sonuna kadar sürdüreceğim” diye tepki gösterdi.

fft31_mf7814154.jpeg

Şehit polisin eşi Özlem Alagöz

"EŞİMİN ÇOK YAKIN DOSTUYDU"

Milliyet'ten Çiğdem Yılmaz'ın haberine göre, polis memuru Emre Tetik’in, Rüzgar Çetin hakkındaki şikâyetinden vazgeçmesi, kazada şehit olan polis memuru Alagöz’ün eşi Özlem Alagöz’ü isyan ettirdi.

Özlem Alagöz, Emre Tetik ile eşinin yıllar boyunca birlikte çalıştıklarını belirterek, “Son iki yıl da hep bir aradaydılar. Aynı yerde görev yapıyorlardı. İş dışında da görüşen iki yakın dostlardı. Ben Emre’nin şikâyetinden vazgeçeceğini tahmin etmezdim. Benim eşim şehit oldu ve bir daha geri dönmeyecek. Bu insanların vicdanlarını sorgulamaları lazım” diye konuştu. Alagöz şöyle devam etti: “Ben sonuna kadar şikâyetimi sürdüreceğim. Kazada eşim şehit olduğu gibi ailem dağıldı. Eşim öldü, ben Adana’ya dönmek zorunda kaldım. Bunlara neden olan bu insan da cezasını çekmelidir.”

"250 BİN TL"  İDDİASI

Öte yandan yaralı polisin, Çetin ailesinden davasını geri çekmesi karşılığında 250 bin TL aldığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.