PKK gazetesine "ilahiyatçı" eş yayın yönetmeni

PKK gazetesine "ilahiyatçı" eş yayın yönetmeni
PKK'nın yayın organı olan Özgür Gündem adlı gazeteye bu kez de sözde ilahiyatçı İhsan Eliaçık yardıma koştu. Eliaçık, PKK gazetesine destek için eş yayın yönetmenliği yaptı.

Bölücü terör örgütü PKK'nın yayın organı olan Özgür Gündem adlı gazeteye bu kez de sözde ilahiyatçı İhsan Eliaçık yardıma koştu. Eliaçık, PKK gazetesine destek için eş yayın yönetmenliği yaptı. 

Terör örgütünün propagandasını yapıyor olmasına rağmen yayınlanmasına, basılmasına, dağıtılmasına devlet tarafından nasıl müsaade edildiği sorgulanan Özgür Gündem 'Nöbetçi Genel Yayın Yönetmenliği' kampanyası başlatmış, kimi sözde gazeteciler, aydınlar PKK gazetesine desteğe koşmuştu. 

Şimdi de İhsan Eliaçık, PKK yayın organına eş yayın yönetmeni oldu. 

İlahiyatçı kimliği altında PKK yandaşlığı yapan İhsan Eliaçık, burada yaptığı açıklamada skandal ifadeler kullandı. 

Eliaçık, sözde Kürdistan’da savaşı bir tek Özgür Gündem'in haber yaptığını ve haber yapma hakkının engellenemeyeceğini savundu.

Sözde ilahiyatçı İhsan Eliaçık "Kürt illerinde yaşanan savaşı sadece Özgür Gündem gazetesi gösteriyor. Bugün gazeteyi açtığımız zaman yaşanan bütün olayları sadece burada görebiliyoruz. Halkın haber alma hakkı engellenemez. Basın özgür olmazsa toplum da özgür olmaz. Basın üzerinde ki engellemeleri kaldırın.” şeklinde konuştu.

gsgdsfgsd.jpg

Habervaktim.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum