Bebeğin inanılmaz kurtuluşu

Bebeğin inanılmaz kurtuluşu
Bodrum'da alışveriş veriş yaptığı mağazaya dalan aracı gören İranlı baba, 1 yaşındaki çocuğunun hayatını saliselerle kurtardı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde alışveriş veriş yaptığı mağazaya dalan aracı gören İranlı baba, salise farkıyla 1 yaşındaki çocuğunun hayatını kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, Turgutreis-Bodrum Karayolu Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde Şermin A. hakimiyetindeki 06 S 1652 plakalı otomobil, park halindeki bir otomobile çarptıktan sonra bir mağazaya daldı. Mağazada alışveriş yapan İranlı bir aile ise kazayı ucuz atlattı. Kaza anı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kayıt edilirken, mağazada ürünlere bakan İranlı baba aracın mağazaya doğru geldiği görünce bebeğinin içinde olduğu puseti salise farkıyla otomobilin önünden aldı. Kazada bebek Avashıt Teımovrıası ve annesi Laden Avazpour cam parçalarının sıçraması sonucunda hafif şekilde yaralandı. Kazaya karışan otomobilin içerisinde bulunan Hamide C. de hafif sıyrıklarla kazayı atlattı.

Yaralılar ambulansla kaldırıldıkları Bodrum Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Büyük şok geçiren araç sürücüsü Şermin A. ise alkol kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından mağazaya giren otomobil çekici yardımıyla çıkarılarak otoparka götürüldü.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.