Hakan Çalhanoğlu'na şok şantaj!

Hakan Çalhanoğlu'na şok şantaj!
Milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu'na şantaj yaparak 250 bin Euro isteyen Anita isimli kadına soruşturma açıldı.

İki yıl önce yıl önce “Almanya Süper Starını Arıyor” adlı şarkı yarışmasında adını duyuran 20 yaşındaki Anita Latifi’nin, Hakan Çalhanoğlu’na şantaj yaparak 250 bin Euro istediği öğrenildi.

Şarkıcılığından çok internete düşen seks videosu ile kendisinden bahsettiren Anita ve kendisine yardımcı olan bir gazeteci hakkında Düsseldorf Savcılığı iddianame hazırladı. Anita Latifi, Hakan Çalhanoğlu’nun Hamburg’da oynadığı dönemde kendisinden hamile kaldığını ve futbolcunun karnına vurduğu darbe ile çocuğunu düşürdüğünü iddia ediyor.

PARTİDE TANIŞTIK

Anita’nın iddiası şöyle:

“Hakan’la bir partide tanıştık ve birlikte olduk. Bir süre sonra yaptırdığım testte hamile olduğumu anladım. Kürtaja yanaşmayınca Hakan bir eğlence sırasında karnıma vurdu. Ertesi gün hastaneye gittim ve çocuğumu kaybettiğimi söylediler.” 

SUÇ DUYURUSU

Hakan Çalhanoğlu ve danışmanı Bektaş Demirtaş’ın suç duyurusunda bulunması üzerine Düsseldorf Savcılığı’nın başlattığı soruşturma sonucu Anita’nan ne hamile kaldığı ne de çocuk düşürdüğü anlaşıldı. Soruşturmada Hakan’ı telefonla arayıp 250 bin Euro isteyen kişinin bir gazeteci olduğu ortaya çıktı.

DOSYA BEKLEMEDE

Savcılık, Anita ve suç ortağı gazeteci hakkında iddianame hazırlayıp mahkemeye sundu. Mahkemenin henüz iddianameyi kabul edip etmeme konusunda karar vermediği belirtildi.

(Ajanslar)

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.