"Milli Görüş hayır; diğerleri şerdir"

"Milli Görüş hayır; diğerleri şerdir"
Yazar İsmail Hakkı Akkiraz, Türkiye'de Milli Görüş hareketi dışındaki tüm siyasi hareketlerin Batıcı olduğunu belirterek "Milli Görüş zihniyeti baştan sona hayır, Batı zihniyeti ise baştan sona şerdir" dedi.

CHP, MHP, HDP gibi AK Parti'nin ise güncel yanılgı olduğunu savunan Akkiraz "Ilımlı İslam ile bir yere gidilemez. Kurtuluş Milli Görüş’tedir" iddiasında bulundu.

İsmail Hakkı Akkiraz, Milli Gazete'deki "AK Parti’nin yanlış yolunu doğru bulanlar" başlıklı makalesinde, önce ayetlerden, hadislerden örnekler aktardı.

Akkiraz şunları yazdı:

"Âlemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Allah’a (C.C.) hamd ederim. Salât ve selâm, Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’ya (S.A.V.), âline ve sahabelerine olsun.

Ben Müslüman’ım diyenler birbirlerinin kardeşidirler. Bu kardeşlik sıradan bir şey olmayıp İslam’ın bir esasıdır. HUCURAT 10: “Müminler ancak kardeştirler. Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin ve Allah’tan korkun ki esirgenesiniz.” Bu kardeşlik, yanlış yapan kardeşin ıslahı için çalışmayı gerektirir. Peygamberimiz buyuruyor: “Kardeşin zalim de olsa, mazlum da olsa ona yardım et.” Bunun üzerine sahabeler dediler ki; ey Allah’ın Resulü, kardeşimiz mazlum olduğu zaman ona yardımı biliyoruz. Fakat o zalim olduğu zaman ona nasıl yardım ederiz? Buyurdular ki: “Onun zulmüne engel olmanız ona yardım etmektir.” (Buhari). Zulüm yoluna sapan kardeşin zulmüne mani olmak, ona yapılacak en büyük iyiliktir. Bu kardeşliğin yerine konulacak başka bir şey de yoktur. Bunun için müminlerden başkasını kardeş bilmek kınanmıştır. AL-İ İMRAN 28: “Müminler, müminleri bırakıp da kâfirleri dost edinmesin. Kim bunu yaparsa, artık onun Allah nezdinde hiçbir değeri yoktur…” AL-İ İMRAN 118: “Ey iman edenler! Kendi dışınızdakileri sırdaş edinmeyin. Çünkü onlar size fenalık etmekten asla geri durmazlar, hep sıkıntıya düşmenizi isterler…” Temel gerçek, dünya hayatımızın herkes için, her zamanda, mekânda ve makamda imtihan olduğudur. Biz imtihandayız. Durduğumuz yerden, verdiğimiz mücadeleden, her halden, işlediğimiz her işten imtihan oluyoruz. Ve dünya hayatımızın hesabını biz, hesap gününde, hesap gününün tek sahibi olan Allah’a vereceğiz.

TEVBE 16: “Yoksa Allah, sizden, cihat edip Allah, peygamber ve müminlerden başkasını kendilerine sırdaş edinmeyenleri ortaya çıkarmadan bırakılacağınızı mı sandınız? Allah yaptıklarınızdan haberdardır.”

Bu imtihan nasıl yürüyor? Bu imtihan bir HAK-BATIL mücadelesi şeklinde yürüyor. Günümüzde HAK-BATIL mücadelesi MİLLİ GÖRÜŞ ile IRKÇI EMPERYALİZM arasında cereyan ediyor.

HAKKI temsil eden Milli Görüş ile Batılı temsil eden Siyonizm, Hak-Batıl mücadelesini siyaset zemininde yürütüyorlar. Türkiye Devleti, bir organizasyon olarak bizim devletimizdir. Ancak bu devletin idaresine hâkim olan zihniyet bizim zihniyetimiz değildir. Yönetime hâkim olan zihniyet bizim değilse kimindir? Ülkemizde yönetime hâkim olan zihniyet; İslam düşmanı Hıristiyan Haçlıların ve Siyonist Yahudilerin zihniyetidir. Bu zihniyetin düzeni “Faizci Kölelik Düzen” eğitimi “Materyalist Eğitim” ahlakı “Cahili Ahlak” hak ve adalet ölçüsü ise “Firavunların Kuvveti Üstün Tutan” hak anlayışıdır. Milli Görüş zihniyetinin düzeni “Adil Düzen” eğitimi “Maneviyatçı Eğitim” ahlakı “Kur’an Ahlakı” hak ve adalet ölçüsü ise “Peygamberlerin Hakkı Üstün Tutan” hak anlayışıdır.

Bu gerçekleri bildikten sonra görmemiz gereken bir şey de şudur. Milli Görüş Türkiye’de hakkı üstün tutma mücadelesini SAADET PARTİSİ ile yürütürken, Batı zihniyeti ise ülkemizde yönetime hâkim olan faizci düzenini, AK PARTİ, CHP, MHP VE HDP ile muhafaza etmeye çalışmaktadır.

Bu partilerin yolu işbirlikçilik yoludur ve bu yol yanlış ve sakat bir yoldur. SAADET PARTİSİ ile birlikte olanlar, inançlarının siyasetini temsil eden MİLLİ GÖRÜŞ tarafında yer alarak yürürlükteki “Faizci Kölelik Düzen” yerine “Adil Düzeni” hâkim kılmanın mücadelesini veriyorlar. AK PARTİ, CHP, MHP ve HDP ile birlikte olanlar ise, İslam düşmanlarının siyasetini temsil eden Batı tarafında yer alarak “Faizci Kölelik Düzenine” rıza göstermiş oluyorlar. Milli Görüş zihniyeti baştan sona hayır, Batı zihniyeti ise baştan sona şerdir.

OLAY NEDİR?

Yaşadığımız siyasi mücadele, bir hak-batıl mücadelesi olayıdır. Yaptığımız şey gerçekte, yaşanılan bu mücadelede taraf olmak ve yolumuzu belirlemektir. Sen kimin safında ve yanındasın? AK Parti ve muhalefeti Batıca siyaset yolunu tercih etmişlerdir. Bu yol yanlış bir yoldur. Çünkü Batıca siyaset yolu, Hıristiyan ve Yahudilerin yoludur. İnandığımız kitabımız Kur’an-ı Kerim böyle bir yolu tercih etmeyi menetmiştir.

BAKARA 120: “Dinlerine (düzen ve ahlaklarına) uymadıkça Yahudiler de Hıristiyanlar da asla senden razı olmayacaklardır. De ki: Doğru yol, ancak Allah’ın (İslam ve Adil Düzeni) yoludur. Sana gelen ilimden sonra onların (Yahudilerin ve Hıristiyanların) hevalarına (kanun ve düzenlerine) uyacak olursan, andolsun ki, Allah’tan sana ne bir veli (dost yönetici) ne de bir yardımcı vardır.”

Bu ayet ve benzeri ayetler net ve açık bir hüküm koymaktadır. O da “Avrupa Birliği” hedefini kendileri için gerçekleştirilmesi gereken bir hedef olarak gören anlayışların ve yollarının yanlışlığıdır.

AK Parti kadroları Milli Görüş kökeninden gelen kardeşlerimizdir ama gittikleri yol yanlıştır. Kötülükleri emreden bir düzeni yürütüyorlar. Böyle bir yolu doğru kabul edip savunanların ellerinde kendilerini haklı çıkaracak hiçbir delilleri de yoktur. Zanlarını delilmiş gibi sunmaları kendilerini daha da gülünç duruma düşürmektedir. Yaptıkları savunmalar ancak mizaç ve karakterlerini yansıtmaktadır.

İSRA 84: “De ki: Herkes, kendi mizaç ve meşrebine göre iş yapar. Bu durumda kimin doğru bir yol tuttuğunu Rabbiniz en iyi bilendir.”

13 yılık iktidarlarında 651,1 milyar TL bütçeden faize para ödemişler dediğimizde, ERBAKAN Hoca da faizi kaldıramadı, faizi kaldırmak mümkün değildir, faiz dünya gerçeğidir demek, gidilen yanlış yolu doğru yapmıyor. Bunlar, Spor Toto, At Yarışları ve Milli Piyango yoluyla kumar oynatarak haksız yollardan vatandaşın parasını devletin kasasına indiriyorlar dediğimizde, Milli Piyango, Spor Toto Erbakan Hoca zamanında da vardı diyerek, işlenen günahlara kılıf uyduruyorlar.

Farz edelim ki başkası bir günah işlemiş, onun işlediği günah senin işlediğin günahın gerekçesi olabilir mi? AK Parti güncel yanılgıdır. Ilımlı İslam ile bir yere gidilemez. Kurtuluş Milli Görüş’te, Sadet Partisi iktidarındadır. Selam hidayete tabi olanlara…"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum