AK Parti'den Arınç'a çok sert cevap

AK Parti'den Arınç'a çok sert cevap
Bülent Arınç, paralel ağzıyla yayınlar yapan rotahaber adlı siteye konuştu. Birbirinden ilginç açıklamalar yaptı. Arınç'a cevap Sabah'tan, AK Parti'li Mehmet Metiner'in ağzından geldi: "Durumu içler acısı, çok yazık..."

Özellikle "Dolmabahçe'den haberi vardı" açıklamasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve partisiyle arası açılan AK Partili eski Meclis Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bir internet sitesinin sorularını cevapladı; birbirinden ilginç açıklamalar yaptı. Arınç'a cevap Sabah'tan, AK Parti'li Mehmet Metiner'in ağzından geldi: "Durumu içler acısı, çok yazık..."

Sabah'ın haberi şöyle:

"AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, Fethullahçı Terör Örgütü'ne bağlı bir medya kuruluşuna(rotahaber adlı internet sitesi) konuşarak Gülen örgütünü aklayan açıklamalar yapan Bülent Arınç'a sert tepki gösterdi

FETÖ'yü aklamaya çalışan Bülent Arınç'a AK Parti'den sert tepki geldi. Bülent Arınç için "durumu içler acısı, çok yazık" diyen AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner sabah.com.tr'ye sert açıklamalarda bulundu.

"EGOSU O KADAR ŞİŞKİN Kİ "

FETÖ medyasına konuşan Arınç'ın dava arkadaşları hakkında söyledikleri gercekten içler acısı. Malesef kötü final yaptı. "Kendisi "ben" yerine "biz" demek gerektiğini söylüyor. Süreç içinde AK Parti'nin "biz" den "ben"e dönüştüğünü söylüyor. Kadro hareketinden lider hareketine dönüştüğünü eleştirip duruyor. Ama kendisi hep "ben" diyor. Egosu o kadar şişkin ki hep kendini haklı görüyor ve gösteriyor. Bir de işini gücünü bırakmış paralel yapıya mensup olanların mağdur edildiğini anlatıp duruyor. Bir mağduriyet edebiyatıdır tutturmuş gidiyor.

"FETÖ ÜYESİ POLİSLERİ UNUTUYOR"

"Terör örgütü" nitelemesinden duyduğu rahatsızlık anlaşılır gibi değil. Hani silah nerede gibi bir garabet sergiliyor. Bunu söylerken cezaevindeki FETÖ üyesi polisleri unutuyor. İkili bir dil kullanıyor bilerek. Bir yanda paralel devlet oluşumunu eleştiriyor öbür yanda Fethullah yanlılarına neredeyse büyük bir zulüm yapıldığını söylüyor. Aslında bu ikili dille yapmak istediği şey, karşı çıkıyormuş görüntüsü altında sahip çıkmak.

"ÇOK YAZIK"

"Mağdur ve mazlum cemaat" algısının yanına "Zalim Hükümet" algısını yerleştirmek. Saygılı gibi görünerek Cumhurbaşkanımızı bütün gücü elde toplamaya çalışan bir tek adam veya diktatör gibi gösterme çabası içinde. Kendisine yönelik susturma operasyonlarının arkasındaki ismin de Erdoğan olduğu imasıyla tezvirat yapıyor. Kendisini düşürdüğü bu durum tek kelimeyle içler acısı. Çok yazık!"

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.