Trabzonspor'dan transfer açıklaması!

Trabzonspor'dan transfer açıklaması!
Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi, "Takımın başarısı için savaşacak oyuncuları kadromuza katmak için çalışıyoruz" dedi

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, kulübü iyi noktalara getirebilmek adına büyük çaba gösterdiklerini söyledi.

Transfer çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini belirten Çubukçu, "Transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Trabzonspor'un başarısı için savaşacak oyuncuları takıma kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor. Bu nedenle işi aceleye getirip hata yapmak istemiyoruz. Trabzonspor taraftarlarının gurur duyacağı bir takım inşa etmek için adımlarımızı ağır ama kararlı bir şekilde atıyoruz. Camiamızın desteği işimizi kolaylaştıracak. Birlikte bu yükü kaldıracağız" diye konuştu.
 
BOSİNGWA BELİRSİZLİĞİ
 
Bu arada, Trabzonspor'da geçtiğimiz sezonun devre arasında kulüple 6 aylık sözleşme imzalayan Portekizli futbolcu Jose Bosingwa'nın gelecek sezon takımda olup olmayacağı belirsizliğini koruyor. Bir ara yeni oluşturulacak teknik ekipte de yer alabileceği iddia edilen Portekizli oyuncunun, futbola devam etmek istediği ve bu nedenle Portekiz'de oynayabileceği kulüplerle temasa geçtiği öğrenildi.
 
RAMAZAN TATİLİ ÇALIŞARAK GEÇİRİYOR
 
Trabzonspor'un genç oyuncusu Ramazan Övüç, tatili çalışarak geçiriyor. Geride kalan sezonda A takımda forma giydiği maçlarda kendisine verilen fırsatı iyi değerlendiren ancak ligin 28'inci haftasında Medipol Başakşehir ile oynanan karşılaşmada sakatlanarak sezonu kapatan 22 yaşındaki oyuncu, gelecek sezona iddialı hazırlanıyor. Genç oyuncular arasında performansıyla en çok beğenilen isimlerin başında yer alan Ramazan, daha güçlü bir dönüş yaparak, takımda kalıcı olmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.