Vatan'dan büyük çarpıtma

Vatan'dan büyük çarpıtma
Kartelin tetikçi gazetesi Vatan, habervaktim'in Tayfun Talipoğlu ile yaptığı röportajı çarpıtarak verdi. Habervaktim.com'da yayınlanan bir haberi 'Dinci Vakit gazetesinin sitesi' diye veren Vatan, Talipoğlu'nun "Benim mücadelem kartel me

Habervaktim'e konuşan Tayfun Talipoğlu, hakkındaki iddialara cevap vermişti. Dünkü habervaktim'de yayınlanan haberi bugün çarpıtarak veren Vatan, yaptığı yorumları haberin içine serpiştirerek habervaktim'in haberi gibi yansıtmaya çalıştı. 

Tetikçi Vatan, haberinde habervaktim.com internet sitesini görmezden gelerek Vakit gazetesi için 'Dinci Vakit', habervaktim.com için de 'Dinci Vakit'in internet sitesi'  ifadelerini kullandı. Bu da akıllara mefhumu muhalifinden bakıldığı zaman "Bu şekilde Vatan gazetesi dinsiz mi oluyor?" sorusunu getirdi.   

İşte habervaktim'de yer alan haber ve Vatan'ın çarpıtarak verdiği haber:

İŞTE HABERVAKTİM.COM'UN HABERİ

‘Benim mücadelem kartel medyasıyla!'‘


Kulislerde adı AK Parti'nin Çankaya Belediye Başkan Adaylığı için geçtiği öne sürülen Tayfun Talipoğlu, iddiaların iç yüzünü habervaktim'e açıkladı. Talipoğlu, “Benim mücadelem her zaman İstanbul dukalığı ile medya tröstü ile kartel medyası ile olmuştur” dedi.

Talipoğlu, habervaktim.com'da dün yayınlanan “AK Parti Çankaya adaylığı için Tayfun Talipoğlu düşünülüyor” kulis haberinin aslını şu şekilde açıkladı: “Geçen dönem bana bir teklif geldiği doğrudur. Lakin bu dönemde resmi hiçbir teklif almadım. Şunu belirteyim. Bu tür haberler gururumu okşamıyor değil. Ancak resmi teklif almadım.”

BENİM MÜCADELEM KARTEL MEDYASI İLE
AK Parti'yle aynı paralelde düşünen bir insan olduğunu belirten Talipoğlu, “Sizinle de aynı paralelde düşündüğüme inanıyorum. Çünkü AK Parti Türkiye'de dışlanan, ötekileştirilmek istenen, mağdur edilmek istenen kesimlerin partisidir. Benim mücadelem her zaman İstanbul dukalığı ile medya tröstü ile kartel medyası ile olmuştur. Beni hiçbir zaman Kanal-D de göremezsiniz, Star TV'de göremezsiniz. Ben Anadolu'yu karış karış dolaşan, halkın içinde olan bir insanım. Halkımızın dertleriyle dertlenen, onların sorunlarını, ortak paydalarını yansıtmaya çalışan bir insanım.”

ASLA MARKSİST OLMADIM
Talipoğlu, “Hayatımın hiçbir döneminde hiçbir örgüte üye olmadım” dedi ve ekledi: “Asla Marksist olmadım. İstesem de olamazdım çünkü Marksist olmak için çok paranızın olması gerekir. Benim de çok param olmadı. Kaymakam yapılmamamın asıl nedeni ise ben Türkiye'de YÖK ve YÖK'ün uygulamalarına ilk karşı çıkan insanım ve YÖK'e bir mektup yazdım. Bu yüzden beni kaymakam yapmadılar. Şimdi TRT'de program yapıyorum ve çok rahat bir yayıncılık yapıyorum. Çünkü TRT'nin holdingi yok, maden işletmeleri yok, enerji işleri yok o bakımdan rahat yayıncılık yapıyorum.”

Yener Dönmez-habervaktim.com-ÖZEL


İŞTE VATAN'IN ÇARPITARAK SUNDUĞU HABER VE HABERVAKTİM'E AİT OLMAYAN O İFADELER

AKP'den aday olacak haberleri gururumu okşadı. Hiç Marksist olmadım 

Adı AKP ile anılan Tayfun Talipoğlu'ndan çok ilginç açıklamalar...

Kulislerde adı AK Parti'nin Çankaya Belediye Başkan Adaylığı için geçtiği öne sürülen Tayfun Talipoğlu, dinci Vakit gazetesinin internet sitesine konuştu. 

Talipoğlu, adaylıkla ilgili sorulara “Geçen dönem bana bir teklif geldiği doğrudur. Lakin bu dönemde resmi hiçbir teklif almadım. Şunu belirteyim. Bu tür haberler gururumu okşamıyor değil. Ancak resmi teklif almadım.” diyerek cevap verdi.

'AKP, DIŞLANANLARIN PARTİSİDİR'

AK Parti'yle aynı paralelde düşünen bir insan olduğunu belirten Talipoğlu, “Sizinle de aynı paralelde düşündüğüme inanıyorum. Çünkü AK Parti Türkiye'de dışlanan, ötekileştirilmek istenen, mağdur edilmek istenen kesimlerin partisidir. Ben Anadolu'yu karış karış dolaşan, halkın içinde olan bir insanım. Halkımızın dertleriyle dertlenen, onların sorunlarını, ortak paydalarını yansıtmaya çalışan bir insanım.”

'ASLA MARKSİST OLMADIM'

70'li yıllarda siyasetle yakın bir ilişkisi olduğu bilinen ve hatta hazırladığı şiir albümlerinde de bunu ifade eden Talipoğlu, “Hayatımın hiçbir döneminde hiçbir örgüte üye olmadım” dierek bir kez daha şaşırttı ve sözlerini şöyle sürdürdü: “Asla Marksist olmadım. İstesem de olamazdım çünkü Marksist olmak için çok paranızın olması gerekir. Benim de çok param olmadı. Kaymakam yapılmamamın asıl nedeni ise ben Türkiye'de YÖK ve YÖK'ün uygulamalarına ilk karşı çıkan insanım ve YÖK'e bir mektup yazdım. Bu yüzden beni kaymakam yapmadılar. Şimdi TRT'de program yapıyorum ve çok rahat bir yayıncılık yapıyorum. Çünkü TRT'nin holdingi yok, maden işletmeleri yok, enerji işleri yok. O bakımdan rahat yayıncılık yapıyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.