Erdoğan STK temsilcilerine seslendi

Erdoğan STK temsilcilerine seslendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır'da STK temsilcilerine seslendi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Bizler muhabbet sofrasında buluşturan sayın valimize teşekkür ediyorum.

Terör örgütünün tehditlerine aldırmadan bu projeleri Diyarbakırlı kardeşlerimizin hizmetine sunan tüm kurum ve kuruluşlarımızı tebrik ediyorum.

Havalimanı açmak istersiniz, terör örgütü evine helal lokma getirmeye çalışan işçiyi tehdit eder. Yeni fabrika kurmak istersiniz bu kez yatırımcıyı tehdit eder. Hastane yaparsınız, örgüt kamu görevlisini kaçırır camiyi yakar hastaneyi yakar.

Temmuz ayından beri terör örgütünün kalleş saldırılarına maruz kalıyoruz. Hendekle çukurlar bombalı barikatla Suriye'deki kazanımları taşımaya çalıştılar. 

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ALLAH'A KULLUKLA İLGİSİ VAR MI?

Biz çözüm sürecini sürdürürken terör örgütü bazı ülkelerin kulaklarına fısıldamasıyla harekete geçti. Açık ve net konuşuyorum. Bu terör örgütünün bizi yaradan Rabbimizle işi var mı? Allah'a kulluk diye bir şey bunlarda yok. Bunlar zerdüştlük inancına mensuplar bütün belgeler elimizde. Bunlarda ateizm var mı? Anlatacağız ki benim dindar Kürt kardeşim bunların ne mal olduğunu bilsin. İnançlı Kürt kardeşlerim sonuna kadar cephe almazsa bu mücadele zor olur.

''HER ŞEY DEVLETTEN BEKLENMEZ, HESABINI SORACAĞIZ''

Dürümlü'de 16 kardeşimizi katledenlerin dinle vicdanla Kürtlerle ne ilgisi olabilir. 16 vatandaşımızı paramparça edenlere hesap sormalıyız. Her şey devletten beklenmez, el ele vereceğiz.Demokrasiye kurşun sıkıyorlar. Niye kaçıyorsunuz? Nereye kaçarlarsa kaçsınlar yakalayacağız. Dünyanın hiçbir yerinde kendi halkından kişilere zulmeden böyle bir örgüt bulamazsınız.

O dağlara kaçırılan, taciz edilen kızlarımızın hesabını kim verecek?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.