Koray Aydın'dan flaş Akşener açıklaması

Koray Aydın'dan flaş Akşener açıklaması
MHP Genel Başkan Adaylarından Koray Aydın, Meral Akşener’le ilgili aralarında kırgınlık ve yol ayrılımı olduğuna yönelik iddialara son noktayı koydu.

MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın, genel başkan adaylarından Meral Akşener ile aralarında bir kırılma veya yol ayrımı olduğu yönündeki iddialarla ilgili "Kimseyle bir husumetimiz, kavgamız olmaz. Kimseyle bir yol ayrımımız olmaz" dedi.

MHP Genel Başkan Adayı Aydın, CNN Türk’te konuk olduğu ’Hakan Çelik ile Hafta Sonu’ programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Meral Akşener ile arasına mesafe koyup koymadığı sorulan Koray Aydın, kimseyle bir yol ayrımının olmayacağını belirterek, şöyle konuştu:

"Siyasette bunları bir kırılma, yol ayrımı gibi tasnife tabii tutmanın ben doğru olmadığını düşünüyorum. Genelde böyle bir ifade kullanılıyor. Ben şöyle bakıyorum. Uzun yıllardan beri siyasetin içinde olan bir kişiyim. Diğer arkadaşlarım da öyle. Siyasetin konuşma ve diyalog sanatı olduğunu bilecek olgunluğa da erişmiş siyasileriz. Kimseyle bir husumetimiz, kavgamız olmaz. Kimseyle bir yol ayrımımız olmaz. Böyle bir şey yok tabi ama benim o gün yaptığım bir dikkat çekmedir. Bir uyarmaktır. Yanlış giden bir iş ve eyleme karşı bu işin yanlış olduğunu söylemektir. Ben bu uyarıyı yaparım. Bu hakkımın olduğunu düşünüyorum. Bundan bir mana çıkarmaya gerek yok. Biz o gün oraya beraber geldik. Otobüsün üstüne çıkacaksak beraber çıkardık. Bunun yanlış olduğuna vurgu yapan bir açıklama yaptım."

MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın, 15 Mayıs Pazar günü kurultay yapmak istedikleri Büyük Anadolu Oteli’nin önünde genel başkan adaylarından Meral Akşener’in bir otobüsün üzerinden partililere tek başına hitap etmesini eleştirerek, "4 kişinin mutabakatıyla olan şeyi daha sonra otobüsün üstüne çıkarak sürdürdü. Böyle bir yol izleneceği bilinseydi arkadaşlarımız da farklı bir yol izlerdi. Üç arkadaşla yapılan toplantının ruhuna, işin ciddiyetine uygun olmadığını düşünüyorum" demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.