Bebeklerini canlı canlı çöpe attılar

Bebeklerini canlı canlı çöpe attılar
Bursa'da tuvalette doğan bebeklerini canlı canlı çöpe atarak ölümüne sebep olmakla suçlanan sanıklar hakkında dava açıldı.

İddiaya göre, Bursa'da tornacı S.D. ile gayri meşru ilişkiye giren Ç.Ş. hamile kaldı. Ç.Ş, geçen ocak ayında tuvalette 8 aylık erkek bebeği dünyaya getirdi. Kanaması durmayan Ç.Ş., Çekirge Devlet Hastanesi'ne giderek tedavi olmak istedi. Doktorlar Ç.S.'nin doğum yaptığını anlayıp polise haber verdi. Olay hakkında soruşturma başlatan polis ekipleri S.D.'yi gözaltına aldı. Verdiği ilk ifadede ilişkilerini kabul eden S.D., bebeğin dünyaya ölü geldiğini, poşete koyup evin çatı katında gün boyunca sakladıkları cesedi akşam hava kararında Eski Gemlik Yolu üzerindeki bir çöp konteynerine attığını öne sürdü. Mahkemeye çıkartılan S.D. tutuklandı.
Hastaneden taburcu olmasının ardından Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan Ç.Ş., "S.D. ile birlikte yaşıyordum. Hamile kaldığımı anlamamıştım. O gün sancılarım sıklaşınca gittiğim tuvalette doğum yaptım. Şoka girmiştim. S.D'niın mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile bebeğin göbek bağını kestik. Bebeğin bu sırada nefes almadığını gördüm. Bunun üzerine S.D. cesedi çuvala koydu. Kanamam devam ettiği için hastaneye geldim. O da bebeği çöp konteynerine atmış" dedi. 
sdgsadg.jpg
Bunun üzerine atıldığı çöp konyetnerinden alınan cansız bebeğin cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Burada yapılan otopside bebeğin canlı olarak dünyaya geldiği tespit edildi. Soruşturmayı tamamlayan savcılık tutuklu Ç.Ş. ile S.D. hakkında Bursa Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'ihmalî davranışla kasten adam öldürme' suçundan 25 yıl hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.