Beşiktaş'tan Volkan Babacan hamlesi!

Beşiktaş'tan Volkan Babacan hamlesi!
Beşiktaş'ta ara transfer döneminde transfer ettiği ancak bekleneni veremeyen Boyko'nun yerine Başakşehir ve Milli Takım'da gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Volkan Babacan'a ilk teklifin yapıldığı belirtildi.

Beşiktaş, A Milli Takımımız ve Medipol Başakşehir’in başarılı kalecisi Volkan Babacan’ı renklerine bağlamak için harekete geçti.

Siyah-beyazlıların, Başakşehir’le 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki deneyimli file bekçisini kadrosuna katmaya çalıştığı ortaya çıktı.

2-3 milyon euro + Veli Kavlak

Teknik Direktör Şenol Güneş’in gözüne giremeyen Denys Boyko ile kısa süre içinde yollarını ayırmaya hazırlanan Kartal’ın, Volkan Babacan’a karşılık Başakşehir’e 2-3 milyon euro bonservis bedelinin yanı sıra Veli Kavlak’ı teklif ettiği öğrenildi. Beşiktaş’ın ismi henüz netleşmeyen bir oyuncuyu daha bedelsiz vermeyi kabul ettiği kaydedildi.

Başkan Fikret Orman’ın, Volkan Babacan’ın transfer pazarlıklarını bizzat yürüttüğü aktarıldı. Fikret Ormanile Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ arasında gerçekleşen görüşmelerin kısa süre içinde netlik kazanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.