Yeni açılım mı geliyor?

Yeni açılım mı geliyor?
Mehmetçiğin canı pahasına destanlar yazdığı bir dönemde terörün azmasında bir numaralı etken olarak gösterilen “açılım süreci” yeniden mi geliyor?

Güvenlik güçlerinin canları pahasına destanlar yazdığı bir dönemde terörün azmasında bir numaralı etken olarak gösterilen “açılım süreci” yeniden mi geliyor?

Geçtiğimiz günlerde hükümete yakın bazı muhafazakar gazeteciler, açılım sürecinin yeniden başlayacağını fakat bu sefer muhatabın PKK yerine bölge STK’ları olacağını iddia etmişlerdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın hafta sonu Diyarbakır gezisindeki, “Silahı, bombayı gömerler, sonra gelir, siyaset yaparlar”  şeklindeki ifadeleri kafaları karıştırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Diyarbakır’daki açıklamaları MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de dikkatini çekmiş, Bahçeli TBMM grup toplantısında buna sert tepki göstermişti.

Hükümet çevrelerinden çok özel bilgiler paylaşan, AK Parti’nin Fuat Avnisi olarak bilinen Başkentçi adlı sosyal medya fenomeninin PKK ile ilgili yeni paylaşımlarda bulunması kaygıları artırdı.

Başkentçi'nin “PKK meselesinde yeni gelişmeler var. Yakında açıklanacak” şeklindeki twiti “Açılama yeniden mi dönülüyor?” sorusunu gündeme getirirken, başta şehit aileleri olmak üzere milleti kaygılandırdı. 

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum