Kurtlar Vadisi Pusu 299. Fragman yayında mı?

Kurtlar Vadisi Pusu 299. Fragman yayında mı?
Kurtlar Vadisi Pusu 298. son bölümde nefesleri kesti. Kanal dnin ilgi ile takip edilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da neler yaşandı son bölüm detayları ve gelişmeler habeerimizde....

Kurtlar Vadisi Pusu 298. bölümde; Zeynep, Ozi’nin Konsey’in adamı olduğunu öğrenir ve çaresizce Polat’a sığınır. Bu sırada artık tüm gerçeği bilen Konsey de Zeynep’in peşindedir. Gölge, yeni mekanı olan ‘İstasyon’ da faaliyetlerine başlamışken, uyuşturucu sevkiyatını polisin tespit ettiğini öğrenip, harekete geçer. Polat, Zeynep’i güvenli bir yere götürmeye çalışırken, Konsey’in adamları onlara tuzak kurmuştur. Gölge, Hırsız’dan Anadolu ve ekibinin izini bulmasını ister.

KVP SON BÖLÜM İÇİN TIKLA 


Polat, Zeynep’i güvenli bir yere götürmeye çalışırken, Konsey’in adamları onlara tuzak kurmuştur. Tilki, Pusat’ın Polat’ı aramasına izin verir, Polat ise gördükleri karşısında hemen harekete geçer. Ve nihayet… Polat Alemdar Tilki’nin karşısındadır. Kurtlar Vadisi Pusu 298.bölüm fragmanında yaşanan final sahnesi ise dizinin hayranlarını şoke etti. Kurtlar Vadisi Pusu 298.bölüm fragmanının son sahnesinde Pusat eski bir düşmanın eline düşüyor ve Polat'tan yardım istiyor. Peki Kurtlar Vadisi Pusu 298.bölümde başka neler yaşanacak?
Kurtlar Vadisi Pusu 297. Bölüm'de; Polat’ın kendisine bıraktığı koltuğa oturan Pusat, Raskoln’ü de yanına alarak mekanı bir kumarhaneye çevirmek için hazırlıklara başlıyor.Polat, Gölge’nin yerini tespit edip oraya baskın düzenler. Bu sırada Gölge de büyük üssünü faaliyete geçirir.
Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde, Gölge, Toryum Santrali protokollerin imzalandığı toplantıyı engellemek için planını devreye sokarken Polat, koltuğunu Pusat’a bırakmıştı! Polat’ı, Gölge’nin özel bir ilaçla güçlendirdiği ölümsüz askerleri ile zorlu bir mücadele bekliyor… Gölge, Toryum Santrali protokollerin imzalandığı toplantıyı engellemek için planını devreye sokuyor. Zeynep’in büyük sırrı açığa çıkıyor!
KURTLAR VADİSİ PUSU'DA GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER OLDU?
Kurtlar Vadisi Pusu 297. son bölümünde, Polat’ın kendisine bıraktığı koltuğa oturan Pusat, Raskoln’ü de yanına alarak mekanı bir kumarhaneye çevirmek için hazırlıklara başamıştı. Aynı zamanda dizide Pola yine Gölge’nin yerini tespit edip oraya baskın düzenlemişti. Fehmi’nin davetinde, Mete’nin tehdidiyle karşı karşıya kalan Zeynep, sırrını bir koz olarak kullanan Mete’yi öldürmeye giderken tuzağa düşer.
Polat, Mete’nin son büyük hamlesine nasıl bir cevap verecek? Kendi adamlarını toplayıp, yeni mekanının açılışını yapmaya hazırlanan Pusat’ı hangi sürpriz bekliyor? sorusu Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde yanıt buldu.
Oyuncular : Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Erhan Ufak (Güllü),
Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), gaye gürsel (Safiye),
Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı),
İbrahim Gündoğan (Mete), Orhan Edip Ertürk (Tilki Andrei) Selahattin Bel (Raskoln),
Ertuğrul Şakar (Yasin Komutan), Levent Sülün (John Smith), Doğuhan Güney (Yusuf Kuzuzade),
Batuhan Güney (Kenan Kuzuzade), İsmail Aydın (Süha), Vural Yayan (Hoca),
Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Doğa Sakarya (Elif),
Aziz Kibartaş (Algis), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Luran Ahmeti (Ariel)
Yapımcı : Pana Film
Konsept : Necati Şaşmaz
Yönetmen : Doğan Ümit Karaca İkinci Yönetmen : Selahattin Sancaklı
Senaryo : Murat Koca, Cahit Kayaoğlu, Selma Hacıosmanoğlu, Ayşegül Haciosmanoğlu
296. BÖLÜM ÖZETİ
Polat’ı, Gölge’nin özel bir ilaçla güçlendirdiği ölümsüz askerleri ile zorlu bir mücadele bekliyor… Gölge, Toryum Santrali protokollerin imzalandığı toplantıyı engellemek için planını devreye sokuyor. Zeynep’in büyük sırrı açığa çıkıyor! Mete, Yusuf ve Polat’la ilgili gerçeği öğrendikten sonra ne yapacak?Siyah Sancak, Suriye’deki son büyük operasyondan sonra İstanbul’a dönüyor…Ve Polat koltuğunu Pusat’a bırakıyor !
Kurtlar Vadisi Pusu 295.Bölüm Özeti
İstanbul’a kadar uzanan uyuşturucu sevkiyatını engellemeye çalışan Polat’ı, Gölge’nin büyük bir sürprizi bekliyor…
Polat, İHA’nın hedefindeyken; Gölge, Babil ordusunu yenilmez hale getirecek bir ilacın peşindedir. Özel bir görev için İstanbul’a gelen Tilki’nin, Polat Alemdar’a karşı birleşeceği yeni ortağı kim olacak?Posta kutusundaki sırrın peşinde olan Yusuf, artık geçmişini geride bırakmak istiyor. Pusat, Siyah Sancak’la çıktığı operasyonda pusuya düşüyor.İstanbul’a kadar uzanan uyuşturucu sevkiyatını engellemeye çalışan Polat’ı, Gölge’nin büyük bir sürprizi bekliyor…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.