Mario Gomez resti çekti!

Mario Gomez resti çekti!
Beşiktaş Gomez’e “Bonservisini al gel 6 milyon Euro’yu kap” dedi, Alman yıldız, maddi sıkıntı yaşayan Fiorentina’ya tehdit gibi mesajını iletti: “Kazanacağım 9 milyon Euro’ya karşılık bonservisimi verin. Ya da geri döner her türlü paramı kazanırım”

Şampiyon Beşiktaş’ın Alman gol kralı Mario Gomez’in geleceği ile ilgili her gün flaş bir gelişme yaşanıyor.

Takımda kalmasına kesin gözüyle bakılan ancak dünyanın dört bir yanından da teklifler yağan süperstar, Beşiktaş’tan gelen süper teklif sonrası kiralık geldiği İtalyan ekibi Fiorentina’yı karşısına almayı göze aldı. Beşiktaş’ın kendisine “Bonservis sorununu hallet, istediğin yıllık 5 milyonu 6 milyon Euro yapalım” teklifine sıcak bakan deneyimli santrforun, 1 sezon daha kontratının bulunduğu Fiorentina’ya avukatı ve menajerini göndererek İtalya’ya geri dönme koşullarını ilettiği bildirildi.

"Tam gününde tahsil ederim"

Sezon başından bu yana üçüncü kez Fiorentina’nın kapısını çalan oyuncunun menajeri ve avukatı, vergilerle birlikte  9 milyon Euro kazanması gereken Gomez’in, bu paraya karşılık bonservisini istediğini İtalyan yönetimine sundu. Alman oyuncunun kişisel olarak da İtalyan ekibine bir mesaj gönderdiği, “Bonservisimi bedelsiz vermezseniz, İtalya’ya geri dönerim. Senelik kazancım 9 milyon Euro’yu tam gününde tahsil ederim” dediği öğrenildi.

Kartal pusuda bekliyor

Yaklaşık 2 sezondur maddi anlamda kritik bir süreçten geçen hatta Stefen Savic, Mario Suarez ve Juan Cuadrado gibi yıldızlarını elden çıkarmak zorunda kalan İtalyanlar’ın, yıllık maliyeti bonuslar dahil 9 milyon Euro’yu aşacak oyuncunun bu beklenmedik çıkışı sonrası köşeye sıkıştığı ve teklife evet demeye hazırlandığı öğrenildi. Fiorentina ve Gomez arasındaki pazarlıkları yakından takip eden Siyah-Beyazlılar ise Alman futbolcunun bir an önce boşa çıkmasını bekliyor.

Eriksson, Gomez’e talip

Futbolda geçtiğimiz sezon atılım yapan ve birbirinden yıldız oyuncuları transfer eden Çin kulüpleri, şimdi de gözlerini Beşiktaş’ın Alman yıldızı Mario Gomez’e dikti. Çin basını, İsveçli hoca Sven-Goran Eriksson’un çalıştırdığı Shanghai SIPG’in Gomez’i kadrosuna katmak istediğini iddia etti. Takımın Ganalı yıldızı Gyan Asamoah’ı Chelsea’ye göndermeye hazırlanan Shanghai’nin, bu oyuncunun boşluğunu Alman yıldızla dolduracağı belirtildi. Gomez’in yanı sıra Zenit’in Brezilyalı süperstarı Hulk ile de yakından ilgilenen Shanghai’nin, Gyan’ın kulüpten gönderilmesi halinde resmi girişimlere başlayacağı öğrenildi.

(Ajanslar)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.