Gül ve Davutoğlu’na hain suçlaması

Gül ve Davutoğlu’na hain suçlaması
Eski Başbakan Davutoğlu’na olan kiniyle gündeme gelen Cemil Barlas ve arkadaşları eleştiri sınırlarını iftira boyutuna ulaştırdılar.

Davutoğlu’na Abdullah Gül’ün kuklası, Gül’e de “İngiliz Gülü” suçlamasını yapan ekip suçlamaların devam edeceği mesajını da verdi.

Cemil Barlas ve ekibinin eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’na olan öfkesi bitmiyor. Barlas sosyal medyadaki hesabından, uluslararası gazeteci olarak tanıttığı Fazıl Duygun’un Davutoğlu ve eski Cumhurbaşkanı Gül’e yönelik ağır itham ve iddiaların yöneltildiği bir yazıyı paylaştı.

1-264.jpg

Duygun’un yazısında Suriye’de PKK/YPG’nin güçlenmesi ve  ABD tarafından neredeyse  devletçik kurma safhasına gelmesindeki en büyük rolü Davutoğlu’nun oynadığı iddia edilen sözde analizde eski Cumhurbaşkanı Gül için de “İngiliz Gülü” denilmesi dikkat çekti.

2-263.jpg

Attığı twitte “bu "hocacı"lar kıpraştıkça böyle yazılar artar... iktidarla vedalaşın ve susun bence.. çok ağır olmuş..” paylaşımında bulunan Barlas’ın sözünü ettiği yazının ilgili kısmı şöyle:

Sayın Mustafi Başbakan.

Suriye ve devamında bugün PKK/YPG’nin güçlenmesi ve  ABD tarafından neredeyse  devletçik kurma safhasına gelmesindeki en büyük rol sizindir, Sayın Müstafi Başbakan.

Bu politikayı size, bugün sizi bir kukla gibi yöneten İngiliz Gül’ü Gülizabeth’in üfürmeleriyle benimsediniz  ve Sayın Başbakanın itimadını kullanarak, dış politikada, Türkiye’yi büyük bir bataklığın içine soktunuz maalesef. Mesele, mültecilere sahip çıkılması değil, stratejik basiretsizlik neticesi, Suriye savaşının bugünlere kadar uzayacağını ve bugünlerin yaşanacağını hesap edememektir.

Başrolünü sizin oynadığınız bu stratejide, Suriye’yi hiç tanımadığınız gibi, sizi gaz veren Batılı dostlarınızın tuzağını da hiç görememişsiniz.

Habervaktim.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum