Transfer listesini yönetime verdi!

Transfer listesini yönetime verdi!
Fenerbahçe, sınırlı bütçe ile Teknik Direktör Vitor Pereira'nin verdiği liste doğrultusunda en iyi transfer rotasının izlemek için çaba veriyor.

10 milyon euro'luk bir bütçe ile transferde düğmeye basan sarı lacivertliler, sözleşmeleri dolan futbolcularına yüksek rakamlar vermekten kaçınırken, dış transferde de bonservis bedeli olmayan futbolcular üzerine odaklanıyor.

Gökhan Gönül'e 2 milyon 250 bin euro ile 20 bin euro maç başı ücret, Mehmet Topal'a da eski ücreti 2 milyon 600 bin euro garanti ücret ile 10 bin euro maç başı ücretle sözleşme yenilemeyi teklif eden Fenerbahçe olumsuz yanıt aldı.

Dörder yıllık sözleşme isteyen iki futbolcu ile önümüzdeki günlerde bir görüşme yapması beklenen yönetimin son kararlarını soracağı öğrenildi. Ücret artırımına gitmeyecek yönetimin, alternatif isimler için harekete geçtiği belirtildi. 

Fenerbahçe sözleşmesi sona eren futbolcular kadlec, Markoviç, Fabiano ve Serdar Kesimal ile daha önce vedalaşmıştı. Caner Erkin'in İnter ile anlaşmasının ardından Bruno Alves de bir başka italyan kulübü Cagliari'ye gitti.

(Lig TV)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.