Muslera çıldırdı! Hakemi üzerine yürüdü ve...

Muslera çıldırdı! Hakemi üzerine yürüdü ve...
Galatasaray'ın Uruguay milli takımında forma giyen kalecisi Fernando Muslera bu sefer kurtarışlarıyla değil saha içindeki davranışlarıyla geceye damga vurdu.

Copa America'da Muslera'lı Uruguay, Meksika'ya 3-1 yenilirken, Galatasaraylı kaleci Muslera günün adamı oldu.

ABD'de düzenenlenen Copa America'da C Grubu'nda yer alan Uruguay, turnuvaya kötü başladı.

Galatasaraylı Muslera'nın kalesini koruduğu Uruguay, ilk maçında Meksika'ya 3-1 mağlup oldu. 4. dakikada Alvaro Pereira'nın kendi kalesine attığı golle 1-0 geriye düşen Uruguay, 45'te Matias Vecino'nun kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. 73'te bu kez Meksika'dan Andres Guardado kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 1 dakika sonrasında Diego Godin, skoru eşitleyen golü attı: 1-1.

Ancak son bölümde üstünlüğü ele geçiren Meksika, 85'te Rafael Marquez ve 90+2'de Hector Herrera'nın golleriyle sahadan 3-1 galip ayrıldı.

MUSLERA YARDIMCI HAKEMİ AZ DAHA DÖVECEKTİ!

Uruguaylı futbolcular maç sonrası hakemlere büyük tepki gösterdi. Galatasaraylı Muslera, bitiş düdüğünün ardından yardımcı hakeme koştu ve üzerine yürüdü. Muslera'nın öfkesi karşısında hakem, geri çekilmek zorunda kalırken, tecrübeli kaleci kırmızı kart görmenin eşiğinden döndü.

MİLLİ MARŞI DUYUNCA ŞOKE OLDULAR!

Bu arada maçtan önce de büyük bir skandal yaşandı. Seremonide Muslera ve arkadaşları milli marşlarını okumaya hazırlanırken, stat hopörlerinden Uruguay milli marşı yerine Şili milli marşı yükselince Uruguaylı futbolcular ve taraftarlar şaşkına döndü. Bu sırada kadrajda görülen Muslera ve Alvaro Pereira'nın reaksiyonları dikkat çekti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.