2016 Survivor kim elendi belirlendi! İşte elenen isim

2016 Survivor kim elendi belirlendi! İşte elenen isim
Survivor'da sona doğru hızla yaklaşılıyor. Peki, Survivor kim elendi sorusu bu hafta yanıtını buldu mu? Gönüllüler takımı dokunulmazlığı kaybetti ve ilk ismi çıkan yarışmacı Serkay oldu. Survivor kim elendi yarın akşam belli olacak...

Survivor 2016 macerası TV8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2016’da 5 Haziran Pazar akşamı sms oylamasına kalan yarışmacı belli oldu.  Survivor 2016’da takımda adı en çok yazılarak eleme potasına giren ilk isim Serkay oldu. Peki Heyecan dolu dakikaların yaşandığı dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte o detaylar...

Survivor’da büyük finale haftalar kala 4’er kişi kalan ünlüler ve gönüllüler takımı kritik bir dokunulmazlık oyunu için yarıştı. Geçen hafta dokunulmazlığı kaybeden ve İbrahim Yattara’nın elendiği ünlüler takımı bu hafta ilk dokunulmazlık oyununu kazandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında, bireysel dokunulmazlık sembolünü ise yine İbrahim kazandı. Konseyde yapılan oylamada gönüllüler takımından ilk eleme adayı olarak Serkay’ın adı yazıldı. Pazartesi akşamı ise ikinci dokunulmazlık oyunu yapılacak ve elemeye kalacak 2. isim de belli olacak.

Survivor’da son defa yapılan ve büyük finale kadar geçerli olacak sms oylarının sonuçlarına göre ise bu hafta Survivor’dan elenecek isim belli olacak.

Dokunulmazlık oyununda kıyasıya mücadele!

Ünlüler ve Gönüllüler takımları dokunulmazlık oyununda kıyasıya mücadele ettiler. Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu kaybetti ve bireysel dokunulmazlık oyununa çıktı.

Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Yapılan oylamanın ardından...

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllülerde, yarışmacılar arasında yapılan oylamanın ardından ilk eleme adayı Serkay oldu...

Acun Ilıcalı'dan Semih'e uyarı: 'Serkaç diyemezsin!'

Konseyde yarışmacılarla konuşan Acun Ilıcalı, Semih'in söylemlerine dikkat etmesi gerektiğini ve Serkay'a Serkaç demesinin doğru olmadığını söyledi

Nagihan oyun bitti atışa devam etti! Acun Ilıcalı onu uyardı...

Dokunulmazlık oyununda Damla'ya kaybeden Nagihan, boş tüfekle atışa devam etti. Acun Ilıcalı, tüfeğin içinin boş olduğunu söyleyip Nagihan'ı uyardı...

SURVİVOR'DA YENİ KURALLAR AÇIKLANDI

Survivor 2016'nın yapımcısı Acun Ilıcalı, ada konseyinde son SMS oylamasından sonra kuralların nasıl olacağını açıkladı.

Survivor 2016'da artık üç değil iki eleme adayı çıkacak, bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı da isim söyleyemeyecek.

Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, "Değişen kuralları söylemem gerekiyor. Dokunulmazlık oyunlarından sonra kaybeden takım kim olursa olsun bireysel dokunulmazlığı oynayacak ancak bireysel dokunulmaz olan arkadaşımız aday söyleyemeyecek" dedi.

Kıbrıs'taki büyük final öncesi yarışmacılara bilgi veren Ilıcalı, "Sayımız azaldı, artık bir aday çıkacak. Ada konseyinden kimin adı çıktıysa o aday olacak. İkinci dokunulmazlık oyununu aynı takım kaybederse bir kez daha oylamaya gidilecek, bu sefer dokunulmazlık oyunu oynanmayacak ve ikinci aday çıkacak. Her hafta iki aday çıkacak ve bir eleme olacak. Bundan sonra üç aday çıkmayacak" ifadelerini kullandı.

Survivor Semih'ten olay iddia!Survivor'da dün akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında, bireysel dokunulmazlık sembolünü ise yine İbrahim kazandı. Konseyde yapılan oylamada gönüllüler takımından ilk eleme adayı olarak Serkay’ın adı yazıldı.


SURVİVOR'DA KİMİN ADI YAZILDI?

Geçen hafta dokunulmazlığı kaybeden ve İbrahim Yattara’nın elendiği ünlüler takımı bu hafta ilk dokunulmazlık oyununu kazandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında, bireysel dokunulmazlık sembolünü ise yine İbrahim kazandı. Konseyde yapılan oylamada gönüllüler takımından ilk eleme adayı olarak Serkay’ın adı yazıldı. Pazartesi akşamı ise ikinci dokunulmazlık oyunu yapılacak ve elemeye kalacak 2. isim de belli olacak.

Survivor’da son defa yapılan ve büyük finale kadar geçerli olacak SMS oylarının sonuçlarına göre ise bu hafta Survivor’dan elenecek isim belli olacak.

Takımda adı en çok yazılarak eleme potasına giren ilk isim Serkay oldu..

Survivor 2016 yeni bölümünde dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Bu hafta yapılacakolan Survivor eleme gecesi öncesi, Survivor'dan kim elendi sorusunun muhtemel cevabını belirleyecek dokunulmalık ve bireysel dokunulmazlık oyunlarını hangi takım ve kim kazandı?

Survivor'da bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan İbrahim değişen kurallar ile birlikte isim söyleyemiyor, ancak kendisini eleme potasından korumuş oluyor. Survivor'ın başından beri en iyi anlaşan iki yarışmacı olan Serkay ve Efecan durum böyle olunca birbirlerinin adını yazmak zorunda kaldı. Şimdi gözler yarın oynanacak dokunulmazlık oyununun sonucunda olacak. Eğer gönüllüler takımı oyunu kaybederse Serkay ve Efecan eleme potasında olacaklar..

Survivor 2016 yeni bölümünde heyecanlı dokunulmazlık oyunu oynandı ve haftanın eleme adayları belirlendi? Peki Survivor 2016 yeni bölümünde dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 


SURVİVOR'A DAMGASINI VURAN TARTIŞMA

'Survivor 2016'nın son yayınlanan bölümüne, ünlüler takımından Serkay Tütüncü ile gönüllülerden Semih Öztürk arasındaki tartışma damgasını vurdu.

"HAKARET ALGILARIM"
Yarışmanın yapımcısı ve yorumcusu Acun Ilıcalı, "Semih'e de şu uyarıyı mutlaka yapacağım. 'Serkaç' diyemezsin. Bir insanın isminde harf değiştirerek hitap etmek hakaretin başka bir versiyonu. Bana öyle bir şey yapılsa hakaret olarak algılarım. İki taraf da bundan sonra dikkatli olacak" ifadelerini kullandı.

"BİR GENCİN BU DURUMA DÜŞMESİ..."
Serkay'ın eleştirileri üzerine söz alan Semih ise "Benim yakandam düşmesi gerekiyor. Bir gencin bir duruma düşmesi gerçekten beni üzüyor. Performans anlamında zaman zaman iyi zaman zaman kötü oldu. Ancak ilk günden bu yana ahlaki kavramları zorladı, çok aştı. Son 8'i deil, 80 yarışmacın içinde olmayı hek eder mi bilmiyorum. Arkadaşın otokontrol mekanizması gelişmemiş. Başarısızlığını laf atarak değiştirmeyi deniyor. Ben kendi işime bakıyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.