MHP’li Halaçoğlu kendisini eleştirenlere tepki gösterdi

MHP’li Halaçoğlu kendisini eleştirenlere tepki gösterdi
MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu,Ermeni açıklamasını eleştirenlere,"Benim ve bizim ne yaptığımızı soruyorlar. Ne çabuk unutuyor insanlarımız hayret ediyorum. Beni bu araştırmaları yaparken görevden alan kimlerdi?" diyerek tepki gösterdi.

Almanya Federal Parlamentosu’nun 1915 Ermeni olaylarını 'Soykırım' olarak değerlendiren yasa tasarısına, "Katliam yapılmışsa katliama uğrayanlar nereye gömüldü? Şimdi göstersinler açalım" açıklamasını yapan MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, açıklamasını eleştirenlere, "Benim ve bizim ne yaptığımızı soruyorlar. Ne çabuk unutuyor insanlarımız hayret ediyorum. Beni bu araştırmaları yaparken görevden alan kimlerdi?" diyerek tepki gösterdi.

HALA BENİ Mİ SUÇLAYACAKSINIZ?

Yusuf Halaçoğlu açıklamasını eleştirenlere sosyal medya hesabı üzerinden cevap vererek, "Ermeniler'den özür dileyen bir cumhurbaşkanınız varsa ve Ermeni çetelerince katledilmiş 518 bin 301 Müslüman Türk'ten habersizse, hâlâ beni mi suçlayacaksınız?" dedi.

TTK'DA DURUYORDU NE OLDU?

Ayrıca Halaçoğlu, "Değerli arkadaşlar. Alman parlamentosunda kabul edilen Ermeni soykırımı kararı üzerine yaptığım paylaşımın yorumlarında benim ve bizim ne yaptığımızı soruyorlar. Ne çabuk unutuyor insanlarımız hayret ediyorum. Beni bu araştırmaları yaparken görevden alan kimlerdi? Bütün dünya arşivlerinden arkadaşlarıma toplattığım 100 bin sayfadan fazla belge TTK'nda duruyordu, ne oldu? Ermeni konusunda bizzat benim ve arkadaşlarımın hazırladığı kitaplar ne oldu? Benden sonra hangi dillere çevrildi? Sadece benim kitaplarım Türkçe dışında İngilizce, Almanca, Farsça ve Arapça'ya çevrilmişti. Halen Almanca'ya çevrilmiş bir kitabım TTK'nda yayınlanmayı bekliyor. Sanırım inceleme aşamasında. Ermenilerden özür dileyen bir cumhurbaşkanınız varsa ve Ermeni çetelerince katledilmiş 518 bin 301 Müslüman Türk'ten habersizse, hâlâ beni mi suçlayacaksınız? Otomobil kaza yapmışsa, otomobilin direksiyonunda arabayı süren mi suçlu yoksa yolcular mı? İnsanda biraz utanma duygusu olmalı ve ne dediğini bilmeli. Allah'ın verdiği aklı da doğru şekilde kullanmalı. Bu konuda şimdiye kadar hangi söylediğimi hükümet siyaseten kullandı, onu sorgulamak gerekmez mi?"dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum