Beşiktaş'tan Mehmet Topal atağı!

Beşiktaş'tan Mehmet Topal atağı!
Fenerbahçe ile henüz anlaşma sağlayamayan Mehmet Topal için Beşiktaş harekete geçti.

Beşiktaş'ın şampiyonluğu kazanmasında büyük rol oynayan isimlerden Atiba Hutchinson'ın isminin West Ham United'la anılması ve transferin neredeyse bitmek üzere olduğu iddiaları ortalarda dolaşırken Beşiktaş'tan da bir transfer atağı geldi.

Siyah beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman'ın Fenerbahçe'yle sözleşme yenileme konusunda sıkıntılar yaşayan Mehmet Topal'ın menajeriyle bir transfer görüşmesi gerçekleştirdiği ve nabız yokladığı öğrenildi.

Atiba'nın takımdan ayrılması durumunda yerini Topal'la doldurmayı planlayan Beşiktaş'ın milli futbolcunun şartları konusunda ilk bilgileri aldığı ve duruma göre transfer için teklif götüreceği gelen bir diğer bilgi.

AZİZ YILDIRIM'LA TERS DÜŞTÜLER

Birkaç gün önce Gökhan Gönül'e sözleşme yenileme konusunda rest çeken Aziz Yıldırım aynı şekilde Mehmet Topal'ın da şartlarını geri çevirince taraflar arasında gerginlik yaşanmış ve sözleşme yenileme süreci uzamıştı.

Bu gerginliğin detayları da ortaya çıktı...

Başkanın "Biz eski mukavelesinin şartlarıyla anlaşma yapmak istedik. O da 4 yıllık sözleşme istiyor. Biz de 'evet' diyoruz ama dediğimiz şartların üzerinde bir talepte bulunursa, sözleşme yenilemeyiz" sözleriyle hedef aldığı oyuncu, milli takım kampında arkadaşlarına içini döktü...

Başkanın şok çıkışına çok üzüldüğünü belirten Mehmet Topal, "Sinirle söylenen sözlerin zararı olur, o yüzden çok fazla konuşmak istemiyorum ancak benim F.Bahçe'yi ne kadar sevdiğimi herkes bilir. Fenerbahçe'den haber gelene kadar kimseyle görüşmedim. Adamlık yaptım suç mu? Bir duruş sergiledim ama başkanımızın benim hakkındaki beyanları kabul edilebilir gibi değil. Bu saatte sonra F.Bahçe'de kalmam zor. Ayrıca hep bizim aldığımız-alacağımız paralar konuşuluyor. Fakat takımdaki yabancıların kazancından bahseden yok." sözleriyle F.Bahçe'de yola devam etmesinin artık çok zor olduğunu arkadaşlarıyla paylaştı.

Başkan Aziz Yıldırım, önceki günkü toplantıda Mehmet'le neden sözleşme yenilemedikleriyle ilgili şu bilgileri paylaşmıştı:

"Topal 2 milyon 600 bin Euro sabit ücret ve 10 bin Euro maç başı parası almaktadır. Kendisi 2 milyon 750 bin Euro yıllık ücret, 20 bin Euro da maç başı para istiyor."

(Fotomaç)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.