Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Vezneciler'deki patlamaya ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Vezneciler'deki patlamaya ilişkin açıklama
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vezneciler'deki patlamada yaralanan vatandaşları Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret ettikten sonra bir basın açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vezneciler'deki patlamada yaralanan vatandaşları Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret ettikten sonra bir basın açıklaması yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Bunun affedilir bir yanı  yoktur. Bu teröristlere karşı mücadelemizi yılmadan vereceğiz. Tabii ki şehitlerimiz var. Her şeyin bir bedeli var. Sonuna kadar sürecek bu mücadele. Bunun minimize edilmesidir aslolan. Silahlı kuvvetlerimiz emniyet tekilatımız, köy korucularımız ciddi bir mücadeleyi veriyorlar. Yaralılarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum" dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Diğer hastalarımızı ziyaret ettim, gayet iyi. Kendileri ile kısa bir sohbetimiz de oldu. Ufak tepek zedelenmeleri var ama kısa zamanda doktor arkadaşlarımızın gayreti ile taburcu edilecekler. Başsavcılığımız bölgede çalışmalarını yapıyor. Polis ve sivil şehitlerimizle alakalı adli işlemler devam ediyor. Bu işlemlerin akabinde de ailelerine teslim edilecekler ve onları da uuğrlamış olacağız.

"BUNUN AFFEDİLEBİLİR BİR YANI YOK"

Terör örgütünün özellikle sivil, polis, asker ayrımı olmadan yaptıkları insana karşıdır. Askerimizin de polisimizin de amacı bu ülkede can ve mal güvenliğini sağlamaktadır. Bunun affedilir bir yanı  yoktur. Bu teröristlere karşı mücadelemizi yılmadan vereceğiz. Tabii ki şehitlerimiz var. Her şeyin bir bedeli var. Sonuna kadar sürecek bu mücadele. Bunun minimize edilmesidir aslolan. Silahlı kuvvetlerimiz emniyet tekilatımız, köy korucularımız ciddi bir mücadeleyi veriyorlar. Yaralılarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum.

"TERÖRİST UYUR DİYE BİR ŞEY YOK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörün şehirlere inmesiyle ilgili bir soruya da cevap verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Daha önce Diyarbakır, Ankara, İstanbul'da da bu uygulamaları yaptılar. Her zaman her yerde bunları bekleyip hazırlıklı olmalıyız. Terörist uyur diye bir şey yok. Terörün nerede neyi patlacağı belli olmaz. Olayı gerçekleştiren saldırganlarla ilgili tüm araştırmalar yapılıyor. Yargı çalışmaları da sürdürülüyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.