Görmez'den İstanbul'daki patlama yorumu

Görmez'den İstanbul'daki patlama yorumu
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Vezneciler'de meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Vezneciler'de 6 polisin şehit olduğu 5 vatandaşın da hayatını kaybettiği olan bombalı saldırıyı kınadı.

Görmez, "Şu iyi bilinmelidir ki terör ve vahşet yolunu seçenleri ahirette şiddetli bir azap beklemektedir. Onlar, hiçbir zaman Allah’ın mutlak adaletinden kaçamayacaklardır” dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Vezneciler'de 6 polisin şehit olduğu 5 vatandaşın da hayatını kaybettiği bombalı saldırıya ilişkinaçıklama yaptı.

Görmez, “Rahmetiyle tüm kainatı ve bütün insanlığı kuşatan mübarek bir Ramazan sabahı hiçbir değerden nasibini almamış, vicdanlarını kaybetmiş insanlık düşmanları tarafından İstanbul Vezneciler’de menfur bir terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Kardeşlerimizin şehit olmasına ve yaralanmasına neden olan bu meş’ûm terör saldırısını gerçekleştirenleri şiddetle telin ediyor, yüreklerimizi dağlayan bu elim saldırıda şehit olan güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Şu iyi bilinmelidir ki terör ve vahşet yolunu seçenleri ahirette şiddetli bir azap beklemektedir. Onlar, hiçbir zaman Allah’ın mutlak adaletinden kaçamayacaklardır” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum