Salladıkları cep telefonları kurtardı

Salladıkları cep telefonları kurtardı
İngiltere'de uçurumlarla dolu sahilde kaybolan öğrenclerin, salladıkları cep telefonlarından yerleri tespit edilerek kurtarıldı.

İngiltere'de 34 öğrenci ve iki yetişkinin çıktığı yürüyüş neredeyse faciayla bitiyordu. Ülkenin güneydoğusundaki Dover'da yer alan White Cliff'te yürüyüşe çıkan öğrenciler akşam saatlerinde kayboldu. Bölgeye ulaşan kurtarma ekipleri, helikopter ve sahil güvenlik birimleriyle çocukları aramaya başladı.

TELEFONLARINI SALLADILAR

Gece karanlığında telefonlarını sallayan çocuklar ekipler tarafından iki saat sonra fark edildi ve sağ salim kurtarıldı. Londra'dan Dover bölgesine gelen öğrencilerin sıra dışı fotoğraflarını, RNLI kurtarma ekibi paylaştı. RNLI ekibinden Mark Finnis, bölgede çok sayıda uçurumun bulunduğunu ancak ulaştıklarında öğrencilerin korkmadığını gördüklerini aktardı. Anastasia Tsangarides ise Yahudi öğrenci grubunu akşamüstü saat 7-8 civarında gördüklerini söyledi. Tsangarides, grubun nereye gittiğini merak etmediğini çünkü bölgede çok sayıda turistin yürüyüş yaptığını belirtti.

c_2379.jpegu_7246.jpegu_9352.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.