Galatasaray'da teknik direktör arayışları sürüyor

Galatasaray'da teknik direktör arayışları sürüyor
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Yeni sezonda Galatasaray'a layık bir antrenörle yolumuza devam edeceğiz. Kadromuzu güçlendirmek için transferler yapacağız." dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneğinin (GSYİAD) Galatasaray Adası'nda gerçekleştirilen iftar yemeğinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, teknik direktör arayışının, yeniden oluşturulan Galatasaray Sportif AŞ yönetimi tarafından yapıldığını söyledi.

Konuya ilişkin değerlendirmeler yaptıklarını ifade eden Özbek, "Galatasaray'a en faydalı olacak çözümü üreteceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Yeni sezonda Galatasaray'a layık bir antrenörle yolumuza devam edeceğiz." dedi.

"Terim Avrupa Futbol Şampiyonası'na odaklanmalı"

Özbek, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in adının yeniden sarı-kırmızılı kulüple anılmaya başlandığının hatırlatılması üzerine, şunları kaydetti:

"Fatih Terim hocamız, Galatasaray'a mal olmuş bir kimlik. Kulübümüze çok büyük hizmetlerde bulunmuş biri. Şu anda da çok önemli bir görevi var. Sadece Avrupa Futbol Şampiyonası'na odaklanması ve başka bir şey düşünmemesi gerektiğini biliyoruz. Ben bu görüşteyim."

"Transferler yapacağız"

Geride kalan sezonda eksik taraflarımızı gördüklerine işaret eden Özbek, "Kadromuzu güçlendirmek için transferler yapacağız. Bunun için belli bir bütçemiz var. Bu süreçte Galatasaray'ın eksiklerini giderecek tedbirleri alıyoruz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.