Binali Yıldırım'dan 'Midyat' açıklaması

Binali Yıldırım'dan 'Midyat' açıklaması
Başbakan Binali Yıldırım Midyat'taki patlama ile ilgili bilgiler verip, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

İşte o konuşmadan satır başları:

Şehitlerimize hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımız var. Dünden beri canla başla arkadaşlarımız yaralılarımız için çalışıyor. Biz de bugün yarlılarımızı ziyaret ettik. Durumları çok iyi. Zaten bir çoğu taburcu edildi. Bugün de şehit polislerimizi ebediyete uğurlayacağız.

ASLA YILDIRAMAZLAR

Milletimiz şunu bilsin ki, terör örgütleri ne yaparsa yapsın, hangi yöntemi kullanırsa kullansınlar devletimiz güçlüdür, milletimiz bir ve beraberdir. Asla bizi yıldıramaz, onurlu mücadelemizden vazgeçiremezler. Onun için nerede olursa olsun, terörün Türkiye'den çıkması için canla başla güvenlik görevlilerimiz hatta vatandaşlarımız bir vücut olarak o mücadeleyi yapacağız. Sadece terör örgütlerini değil, arkadan onları destek veren bütün unsurlara da gerekeni yapacağız.

BİRİ POLİS 3 ŞEHİT, 30 CİVARI YARALI

Bugün bildiğiniz gibi Midyat'ta yeni bir bombalı saldırı gerçekleştirildi. Allah'tan alınan tedbirler sayesinde çok çok büyük bir patlayıcı olmasına rağmen 30 civarında vatandaşımız yaralandı. Bir polis, 2 sivil vatandaşımız saldırıda vefat etti.

MİDYAT'TAKİ SALDIRIYI PKK DÜZENLEDİ

Midyat'taki hain saldırıyı gerçekleştiren katil PKK örgütüdür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.