Gazeteci Uğur Mumcu'nun sözünü ayet diye afişlere bastılar!

Gazeteci Uğur Mumcu'nun sözünü ayet diye afişlere bastılar!
Uğur Mumcu'nun sıkça kullandığı "Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olmayın" sözünü Mersin'de kentsel dönüşüm işleri yapan bir inşaat şirketi Al-i İmran suresi 66. ayet olarak afişlere bastırdı.

Mersin'de "kentsel dönüşüm" işleri yapan bir inşaat şirketi, kent merkezindeki bilbordlara verdiği ilanda, Uğur Mumcu'nun sıkça kullandığı "Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olmayın" sözünü Al-i İmran Suresi'ndeki bir ayet olarak sundu.

AL-İ İMRAN 66. AYET OLARAK GÖSTERİLDİ

Bilbordlara asılan "Hayırlı Ramazanlar" mesajını içeren ilanda Mumcu'nun sıkça kullandığı cümlelerinden biri olan "Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olmayın" sözü, Al-i İmran Suresi 66. Ayeti olarak gösterildi. Al-i İmran Suresi 66. Ayetinde ise şu ifadeler yer alıyor: "Siz ki, bir parça bilginiz olan konuda tartıştınız diyelim; hiçbir bilginiz olmayan şey hakkında nasıl oluyor da tartışmaya giriyorsunuz? Herşeyi Allah bilir, siz bilmezsiniz" Ayrıca şirketin internet sitesinde yer alan mottosunda geçen "Yıkmaya geldik/ Yıkım bizim işimiz/ Yıkmadan olmaz/ Yıkılasın be Mersin" cümleleri de dikkat çekti. 

fb4f2a7e-28e0-495b-88b0-2f8c272ea000.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.