Kılıçdaroğlu Edirne'de şehit cenazesine katılıyor

Kılıçdaroğlu Edirne'de şehit cenazesine katılıyor
Katıldığı şehit cenazelerinde kafasına yumurta yiyen, protesto edilen, ayağına kurşun bırakılan ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün de Edirne'de şehit cenazesine katılacak. Protesto ihtimaline karşı kadın vekilleri de beraberinde götürecek.

İstanbul'daki şehit cenazesinde bir grup tarafından protesto edilen ve ayağının altına kurşun atılan ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Midyat'ta düzenlenecek şehit cenazesinde kadın vekillerle olacak.

Edinilen bilgilere göre, ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'daki şehit cenazesinde yaşanan olaylara rağmen şehit cenazelerine katılmaktan geri durmayacak. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Mardin Midyat'ta PKK saldırısında şehit olan kadın polisin cenazesine de katılacak.

GÖZLER EDİRNE'DE

Şehit kadın polis Nezife Özsoy'un cenaze namazı bugün Edirne'de Cuma namazının ardından kılınacak.

Kılıçdaroğlu'nun cenaze törenine partisinin kadın milletvekilleriyle birlikte katılması bekleniyor.

Şehidin cenaze töreninde Kılıçdaroğlu'nun yine tepkilerin odağı olabileceği, CHP'lilerin buna karşı polisi ve protestocuları hedef alabileceğinden endişe ediliyor.

Kılıçdaroğlu, İstanbul'daki şehit cenazesinde yaşananlarla ilgili "organize" iddiasında bulunmuş;  Hükümet'i ve polisi sorumlu tutmuştu, ardından da "bundan sonra kendi güvenliğimizi kendimiz sağlayacağız" demişti.

Habervaktim.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.