Gökhan Gönül'den Aziz Yıldırım'a sitem!

Gökhan Gönül'den Aziz Yıldırım'a sitem!
Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve yeni bir anlaşma sağlanamayan Gökhan Gönül'den Aziz Yıldırım hakkında açıklama geldi.

Fenerbahçe'de önce Caner Erkin şimdi de Gökhan Gönül ile yollar ayrıldı. Uuzn yıllar Fenerbahçe'de forma giyen ve taraftarın sevgisini kazanan Gökhan Gönül önceki gün takımdan ayrıldığını duyurmuştu. Yıldız oyuncudan bugün de bir açıklama yaparak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a sitem etti ve Aziz Yıldırım, 'Sen bizim evladımızsın, sen iyi bir Fenerbahçelisin' dese, bir telefon bana yetecekti, yapmadı" ifadelerini kullandı.

Milliyet Gazetesi'nden Tayfun Bayındır, Gökhan Gönül ile konuştuklarını kaleme döktü. İşte noktası virgülüne o açıklamalar...

"Haftalardır Gökhan Gönül ile konuşuyorum. Ankara'da başlayan ve güçlü temellere dayalı dostluğumuz nedeniyle bu konuşmalarımız hiçbir zaman haber noktasına gelmedi... Aziz Yıldırım'ın önce Ercan Güven'e yaptığı açıklamaları, sonra da Mali Kongre'deki sözleri Gökhan'ı bir hayli yaraladı. Çok iyi bir Fenerbahçeli olan eşi ile yaptığı konuşmalar ve onun telkinleriyle frene basan Gökhan, bir yöneticiden gelen "Başkan seninle ilgili açıklamasını yaptı. Başka bir şey olmayacak. Ya imzalasın ya da gitsin diyor" biçimindeki sözleri üzerine son kararını verdi."

'Aklım burada olmalı'

"Dün öğle saatlerinde Marsilya'dan Ahmet Bulut'u arayarak "Benim için Fenerbehçe bitti ağabey. Kısa bir açıklama yap ve Avrupa Şampiyonası bitene kadar da bana transfer ile ilgili hiç bir şey söyleme. Aklım burada olmalı" dedi...

Aşağıdaki açıklamalar benim Gökhan ile dün Marsilya'da yaptığım görüşmeden özetlediklerim. Yazmadıklarım ve yazamadıklarım da var... "

İşte Gökhan'ın ağzından çıkanlar;

"Başkanın bir süredir hakkımda yapmış olduğu açıklamalar beni çok rahatsız etti. Ben bugüne kadar varını yoğunu Fenerbahçe'ye vermiş, ailesi Fenerbahçeli olan, bu takımın kaptanlığına getirilmiş biriyken kendi camiasında para peşinde koşan biri olarak gösterildim. Bunların hiçbiri doğru değil. Bu beni çok üzdü. Bugüne kadar başkandan beklediğim tek bir şey vardı; 'Sen bizim evladımızsın, sen iyi bir Fenerbahçelisin' dese, bir telefon bana yetecekti. Çok kırıldım.

Başkan ben bunları beklerken tam tersi 8 yılda benimle iki kere şampiyon olduklarını söyledi. Bunca yıldır kaçan şampiyonluklar sadece benim yüzümden mi? Daha fazla spekülasyona girmek istemiyorum. Ne kendimi, ne kulübü zorda bırakmak istiyorum. Ama herkes bilsin, ben vicdanen rahatım."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.