Barış Başdaş Karabükspor'da

Barış Başdaş Karabükspor'da
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Barış Başdaş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Hikmet Ferudun Tankut Tesisleri'ne gelen 26 yaşındaki oyuncu, kendisini Kardemir Karabüksporlu yapan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Kardemir Karabükspor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, Barış'ın ciddi bir tecrübeye sahip olduğunu, Süper Lig’de 100'e yakın maç oynadığını söyledi.

Gül, oyuncuya güvendiklerini ve faydalı olacağını düşündüklerini dile getirdi.

Transferinde emeği geçenlere teşekkür eden Barış ise "Süper Lig'e geri dönmek benim için gurur verici. Bu kulüpte oynamaktan gurur duyarım. İnşallah takımımızı iyi yerlere taşıyacağız. Buna inanıyorum. Kendi karakterimi burada göstereceğime, ortaya koyacağıma inandığım için buraya geldim. İnşallah iki taraf için de hayırlısı olur." ifadesini kullandı.

Almanya'nın Köln kentinde dünyaya gelen Barış Başdaş, FC Köln ve Alemannia Aachen'ın altyapılarında oynadıktan sonra 2009-2010 sezonunda Kasımpaşa'ya transfer oldu. Burada 2014-2015 sezonuna kadar 109 maça çıkan Barış, daha sonra PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe'ye gitti. Barış, geçen sezonunun ilk yarısında bu takımda, ikinci yarısında ise kiralık olarak Adana Demirspor'da oynadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.