Adana Demirspor'da yeni hoca belli oldu!

Adana Demirspor'da yeni hoca belli oldu!
Adana Demirspor'da Erkan Sözeri dönemi başladı!

PTT 1. Lig'de geçen sezon play-off finalinde Alanyaspor'a penaltı atışları sonunda yenilerek 21 yıllık Süper Lig özlemine son veremeyen Adana Demirspor'da Erkan Sözeri dönemi resmen başladı.

Yılmaz Vural ile yollarını ayıran Adana Demirspor, geride bıraktığımız sezonu Giresunspor'da tamamlayan teknik direktör Erkan Sözeri ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Erkan Sözeri, Aytaç Durak Tesisleri'nde, kulüp başkanı Sedat Sözlü ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törende yaptığı açıklamada, camianın beklentileri olduğunu ifade ederek, "Beklenti şampiyonluk. Bu beklentiye cevap verebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmak durumundayız." dedi.

Taraftarın, camianın ve yönetimin ne istediğini çok iyi bildiklerini anlatan Sözeri, şunları söyledi:

"Sahada terini son damlasına kadar akıtan bir takım görmek istiyor herkes. Öncelikle bunu sağlayacağız. Buna göre futbolcu transferi yapacağız. Bu anlamda çok hassas olacağız, bu forma ve arma için mücadele edecek oyuncuları barındıracağız. Onun dışındaki oyuncu grubu bu kulüpte olmayacak. Bunun sözünü rahatlıkla verebilirim, zaten benim tarzım bu. Play-off'a kalmak Adana Demirspor için çok da başarılı bir süreç sayılmıyor. İlk 2'den çıkmak, şampiyon olmak Adana Demirspor için her zaman geçerli olmuştur. Bu sene de aynısı olacak."

Sözeri, mavi-lacivertlilerle hedeflerinin örtüştüğünü vurgulayarak, "Adana Demirspor'un özlemi var. Süper Lig'e çıkma zamanı geldi. Benim de basamak basamak sağlam şekilde gelen teknik adamlık hayatım var. Benim de Süper Lig'e çıkma zamanım geldi. İnşallah bunu hep beraber gerçekleştireceğiz. Buna inanıyorum. İnanmasam bu görevi kabul etmezdim." şeklinde konuştu.

Futbolcular Tiago ve Pote'nin takımda kalacağını belirten Sözeri, iç transfer ve yabancı transferleri konusunda daha sonra açıklama yapacaklarını dile getirdi.

"BÜTÇEMİZ 20 MİLYON LİRA"

Törende konuşan kulüp başkanı Sedat Sözlü, yeni sezona yeni teknik direktörle girdiklerini, geçen sezon Süper Lig'i son anda kaçırdıklarını ifade etti.

Erkan Sözeri'nin başarılı bir teknik direktör olduğunu aktaran Sözlü, "Hocamızın Adana Demirspor'a yeni sezonda başarı katacağını düşündük, inşallah ayağı bize uğurlu gelecek. Camiamıza hayırlı olsun." diye konuştu.

Sözlü, yeni sezonda bütçelerinin ne kadar olacağı yönündeki soruyu, "Geçen sezonki gibi çok savruk hareket etmeyeceğiz. Bu sene kısıtlı imkanlar doğrultusunda hareket edeceğiz. Bu sezon yaklaşık 20 milyon liralık bütçe düşünüyoruz. Çok dikkat edeceğiz. İlk yılımızda gereksiz birkaç transfer yaptık, buna dikkat edeceğiz." şeklinde yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.