Arka Sokaklar 405. son bölümde neler yaşandı?

Arka Sokaklar 405. son bölümde neler yaşandı?
Kanal D ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Arka Sokaklar 405. son bölümde neler oldu merak konusu. Sevilen dizi Arka Sokaklar 405. son bölüm detayları haberimizden öğrenebilirsiniz...

Selin, Bekir tarafından rehin alınmıştır. Bekir, Turgut ve Erdal’ı da alıp mekan değiştirir. Rıza, Hakan ve Aylin ise Selin’in peşine düşerler. Mesut ve Hüsnü ise tanık koruma mekanında korumaya çalıştıkları Ayşe’yi resmi polis aracıyla daha güvenli bir yere gönderirken Ayşe yapacağını yapar. Araçtaki polisleri etkisiz hale getirip, Bekir’e ulaşır.  Erdal, aşık olduğu Selin’i alıp babası Azmi’nin malikanesine götürür. Azmi bu duruma çıldırır ve Erdal’ın üzerine yürür. Emniyette kıyamet gibi bir toplantı yapılır. Mesut çileden çıkmış durumda Selin’i nasıl yalnız bırakabildiklerinin hesabını sorar. Mesut’un öfkesi geçecek gibi değildir. Rıza ve Arif Mitçi Faruk ile görüşüp Selin’i kurtarmak için yardım ister. Ekip, Selin’i sağ salim Bekir ve Erdal’ın elinden kurtarabilmenin peşine düşer.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İÇİN TIKLA 

Arka Sokaklar'dan müthiş atak

Kanal D ekranlarının uzun soluklu Arka Sokaklar dizisinin final yapması beklenirken tüm programlar düşüş yaşadığı halde dizinin aldığı yüksek reyting ile müthiş bir atak yaptı.

Geride bıraktığımız ayda tüm programların reytinglerinde düşüş yaşanırken, 10 sezondur Kanal D ekranlarında olan 'Arka Sokaklar'yükselişe geçti. Dizinin fanları tarafından Hüsnü Çoban'ın ölüp ölmeyeceğini merakıyla artan dizinin reytingi yükselişine devam ediyor.

Posta Gazetesi'nden Mesut Yar, 'Reytingler dökülüyor!' başlıklı yazısısında Arka Sokaklar'ın yükselişine şöyle değindi.

"Geride bıraktığımız mayıs ayında TV ekranlarında bir reyting dökümü yaşandı. Peki özetle neler oldu?

Mayıs ayı reyting sıralamasında ay ortalaması en yüksek program Diriliş Ertuğrul (TRT 1) olurken, Arka Sokaklar (Kanal D) bu ay yaptığı atakla Survivor 2016'yı (TV8) geride bıraktı.

Bu ay tüm programların reytinglerinde düşüş gözlemlenirken, Arka Sokaklar dizisi total reytingde en yüksek orana ulaştı. (3 Mayıs 2016 Cuma / 10.15)"

OYUNCULAR

Zafer Ergin (Rıza Baba ), Şevket Çoruh (Mesut ), Özgür Ozan (Hüsnü Çoban), Oya Okar (Selin Komiser), Alp Korkmaz (Ali), Özlem Çınar (Aylin),Ozan Çobanoğlu (Hakan Çınar), Boğaç Aksoy (Volkan), Figen Evren (Suat), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yüsra Geyik (Zeliha), Furkan Göksel (Metin), Onur Bay (Tekin), Manolya Aşık (Şule), Efe Günay (Haydarberk), Kerimhan Duman (Tunç), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Çelik (Ayla), Kaan Uslu (Efe Bebek), Tunç Oğuz (Arda), Beste Şamcı (Eda) ve Garip Kont

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Teröristlere doğru giden içi boş tır direksiyonda şoförü, yanında Ali’yle İstanbul’dan Diyarbakır’a doğru yola çıkmıştır. Tırı uzaktan Tem polisleri takibe alır. Pınar, Ali’nin sürekli nöbette olmasından ve görüşememeleri yüzünden babasına sitem eder. Bu sırada Rıza ağzından Ali’nin İstanbul’da olmadığını kaçırır. Tarık’ın kızı Efsun ifade için emniyete alınır. Tarık kızının üzerine bu kadar gidilmesinden rahatsız olur. Rıza’ya Azmi’nin kolay lokma olmadığını hiçbir şeyin planladıkları kadar basit olmadığını söyleyip emniyetteki işlemleri bitirip giderler. Azmi, Erdal ve Haldun’u karşısına almış, Tarık’ın hem kendisini atlatması hem de Efsun’un kurtarılması ile ilgili tüm öfkesini kusar. Yolda örgüte giden tırın şoförünün polisle iş birliği içerisinde olduğunu öğrenirler. Azmi hemen örgüte haber verilmesini ve gerekli önlemin alınmasını ister. Ali’nin içerisinde olduğu tır artık tehlikededir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.