"Danıştay faili Alparslan Arslan konuşacak"

"Danıştay faili Alparslan Arslan konuşacak"
2006'da yaşanan Danıştay'a saldırı olayının müebbetlik faili Alparslan Arslan'ın suskunluğunu bozacağı iddia edildi. Arslan'ın kardeşi çok ilginç açıklamalarda bulundu.

17 Mayıs 2006'da yaşanan ve 1 hakimin (Mustafa Yücel Özbilgin) yaşamını yitirdiği, 4 hakimin ise yaralandığı Danıştay'a saldırı olayının müebbetlik faili Alparslan Arslan'ın suskunluğunu bozacağı iddia edildi. Arslan'ın kardeşi çok ilginç açıklamalarda bulundu.

Danıştay faili Alparslan Arslan'ın kız kardeşi Hilal Arslan "Ağabeyim birileri tarafından susturulmazsa, açılacak davada konuşacak" dedi.

Hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası olan Alparslan Arslan, 7 yıl aradan sonra kaldığı cezaevinde ailesiyle görüştü. Arslan'ın ailesine "Osman Yıldırım yüzünden cezaevinde olduğunu söylediği" belirtildi.

Aydınlık'a konuşan Arslan'ın kız kardeşi Hilal Arslan "Ağabeyim birileri tarafından susturulmazsa, açılacak davada konuşacak" dedi.

Arslan, Danıştay'a saldırı olayını başörtüsü aleyhine verilen karar üzerine kendi iradesiyle gerçekleştirdiğini ileri sürerek, başka bir ifade vermemiş, ancak arkasında çok derin bağlantılar olduğu, birileri tarafından kullanıldığı konuşulagelmiş bir isim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.