Seri katil Atalay Filiz Yunan adasına mı kaçtı?

Seri katil Atalay Filiz Yunan adasına mı kaçtı?
Seri katil Atalay Filiz ile ilgili Yunanistan'dan ihbar geldi. Filiz hakkında "Burada bir otobüsten indi" şeklindeki ihbarın ardından emniyete yeni bir ihbar daha geldi.

İnterpol tarafından aranan Atalay Filiz hakkında Yunanistan'dan gelen "Burada bir otobüsten indi" şeklindeki ihbarın ardından emniyete yeni bir ihbar daha geldi: Polise ulaşan bir kişinin, katil zanlısını önceki gün bir Yunan adasında gördüğünü söylediği iddia edildi.

KIRMIZI BÜLTENLE ARANIYOR

Kırmızı bültenle aranan Atalay Filiz'in kaçak yollardan deniz yoluyla yurtdışına kaçmış olabileceği ihtimali ağırlık kazandı. Fakat ihbarların yönlendirme veya hedef şaşırtma amacıyla yapılmış olabileceğinin de değerlendirildiği ifade edildi. Çünkü Filiz'in 190 ülkede İnterpol tarafından arandığı 2014'te Portekiz'in başkenti Lizbon'daki bir otele ismiyle rezervasyon yaptırdığı ortaya çıkmıştı. Ancak zanlının arandığı dönemde hiç yurtdışına çıkmadığı belirlenmişti. Bu nedenle zanlının Yunanistan'da görüldüğüne dair ihbarların hedef şaşırtma amacıyla yapılmış olabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor.

SABAH

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.