Messi'den 29 dakikalık şov!

Messi'den 29 dakikalık şov!
Copa America Centenario D Grubu maçında Arjantin, Panama'yı 5-0 yenerek çeyrek finale yükselmeyi garantiledi. Maça damga vuran isim ise, ikinci yarıda oyuna dahil olup üç gol birden atan Lionel Messi oldu.

Sakatlıktan henüz kurtulduktan sonra Teknik Direktör Gerardo Martino tarafından ilk 11'de riske edilmeyen Messi oyuna ikinci yarıda girdi. Süper yıldızın oyuna dahil olduğu 61. dakika itibariyle tabelada, ilk yarıda Otamendi'nin attığı golle, 1-0'lık Arjantin üstünlüğü vardı.

Anibal Godoy'un kırmızı kartıyla Panama henüz ilk yarıda 10 kişi kalmasına rağmen Arjantin, Messi girene dek zorlandı. Barcelona'nın süper yıldızı oyuna girdikten sonra sekiz dakika içinde skoru 2-0'a getiren golü attı. 78'de harika bir frikik golüne imza atan Messi, 87'de bir gol daha atarak hat-trick'ini tamamladı. 

Maçın son dakikalarında Sergio Agüero'nun attığı gol skoru belirledi ve maçı 5-0 kazanan Arjantin, gruptaki son maçı öncesinde çeyrek finali garantilemiş oldu.

BATISTUTA'YA YAKLAŞTI

Lionel Messi bu maçta yaptığı hat-trick ile birlikte Arjantin formasıyla 53 gole ulaştı ve Gabriel Batistuta'nın 56 gollük rekorunu kırmaya bir adım daha yaklaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.