‘İntikam için sela’ pahalıya patladı!

‘İntikam için sela’ pahalıya patladı!
İstanbul'da eşine az rastlanır bir olay yaşandı. Hayriye A. ile 2 yıl ilişki yaşadığını iddia eden bir kişi eski sevgilisinin adına sela okuttu. Selayı duyan Hayriye A. kişi hakkında şikayetçi oldu.

İstanbul’da bir kişi iki yıl birlikte olduğu Hayriye A. isimli sevgilisinden intikam almak için sela okuttu. Selayı duyan Hayriye A. kişi hakkında şikayette bulundu.

SELAYI DUYUNCA ŞOK OLDU

İstanbul Çekmeköy’de yaşayan 43 yaşındaki Hayriye A., 6 Mart 2014’te camiden okunan selayı duyunca şoke oldu. Çünkü öldüğü duyurulan kişi kendisiydi. Hayriye A. şikâyetçi oldu, olay adli makamlara yansıyınca gerçek ortaya çıktı. Olayın arkasında taksi şoförü Eyyüp M.’nin (49) olduğu anlaşıldı.
 
‘BENİM İÇİN ÖLDÜ’
 
Savcılık Eyyüp M. hakkında, ‘kişilerin huzur ve sükûnunu bozma’ suçundan 3 aydan 1 yıla kadar hapis talebiyle dava açtı. Hayriye A. ile 2 yıl ilişki yaşadığını iddia eden sanık, “Suç işleme kastım yoktu. Bir anlık öfkeyle benim için öldüğünü anlatmak için yaptım” dedi. Hayriye A. ise “Sürekli rahatsız ediyordu. Bana ‘Seni rezil edeceğim’ demişti” ifadesini kullandı. Tanık imam S.K. da camiye gelmesini istediği Eyyüp M. cenaze işleriyle uğraştığını söyleyince selayı okuduğunu belirtti. Sanığı 2 ay 15 gün hapse mahkûm eden mahkeme, cezayı erteleyip 5 yıl denetim kararı verdi.

HABERTÜRK
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.