Nurşen Mazıcı'dan ilginç camii önerisi!

Nurşen Mazıcı'dan ilginç camii önerisi!
Siyaset bilimci Profesör Nurşen Mazıcı, katıldığı bir televizyon programında camilerin okula çevrilmesi gerektiği görüşünü ortaya attı.

Siyaset bilimci Profesör Nurşen Mazıcı, katıldığı bir televizyon programında camilerin okula çevrilmesi gerektiği görüşünü ortaya attı. Türkiye'de 600 milyon kişilik nüfusa yetecek kadar cami bulunduğunu dile getiren Siyaset bilimci Profesör Nurşen Mazıcı bunların çocuğunun okula çevrilmesi gerektiğini söyledi.

CAMİLERİ OKULA ÇEVİRİRİM

İbadet saatinde de Trabzon'daki Ayasofya'ya giden yok. Gerçek camiler var çevrede oraya gidiyorlar. Şu an Türkiye'de 600 milyonun ibadetine yetecek kadar cami var. Ayasofya'yı popülizm için gündemde tutuyorlar. Hani derler ya "Başbakan olsam.." diye.. Ben Başbakan olsam 70 milyona yetecek kadar cami yaptırıp gerisini okula çevirirdim.. Türk halkı sanılanın aksine bilim kafasına sahiptir. İnsanlara okul mu cami mi diye sorarsanız, size okul cevabını verdiklerini görürsünüz.

OSMANLI PADİŞAHLARINA AĞIR HAKARET ETMİŞTİ

Nurşen Mazıcı daha önce de hiçbir padişahın cariyesiyle nikahı olmadığını öne sürmüş ve padişahlara 'veled-i zina' benzetmesi yapmıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum