Bakan Kaya kimsesiz çocukların mektuplarını güvenlik güçlerine teslim etti

Bakan Kaya kimsesiz çocukların mektuplarını güvenlik güçlerine teslim etti
Mardin'de güvenlik güçlerini ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya Ankara'daki engelli çocukların ve kimsesiz çocukların yazdığı mektupları, özel harekat polislerine kendi elleriyle teslim etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, beraberinde Mardin Valisi Mustafa Yaman, AK Parti Mardin milletvekilleri Orhan Miroğlu ve Ceyda Bölünmez Çankırı, İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan ile birlikte Mardin Özel Hareket Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

MEKTUPLARI BAKAN KAYA TESLİM ETTİ

Bakan Kaya, burada özel hareket polislerine, Ankara Saray Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon Merkezi'ndeki engelli çocukların hazırladığı çeşitli hediyeler ve sevgi evlerinde kalan kimsesiz çocuklarının yazdığı mektupları verdi. Bakan Kaya, "Terörle kahramanca mücadele eden ve bu uğurda şehit düşen güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diliyorum. Sizler kahraman Türk polislerimizsiniz. Sizleri yetiştiren annelerin ellerinden bir bir öpmemiz lazım. İnşallah sizlerin ve devletimizin dirayetli duruşu karşısında Allah'ın iziyle terör belasından kurtulacağız. Buna kesinlikle inanıyoruz. Size ufak hediyelerimizi getirdik. Engelli çocuklarımızın yaptığı güzel resimlerimiz var. Özellikle 3 kızımız, bu resimleri özel hareket polislerimiz birliklerine assın istedi. Bir de bizim çocuk evlerimiz var oradan da sizlere duygu dolu mektuplar getirdik" dedi.

Kadın özel hareket polisine mektup ve hediyesini veren Bakan Kaya, "Hepiniz kahramansınız. Kadınların bu kadar yürekli olması da ayrı bir kahramanlık örneği. Allah yar ve yardımcınız olsun. Biz sizinle gurur duyuyoruz. Bilin ki arkanızda dua edenleriniz var. Allah yar ve yardımcınız olsun" şeklinde konuştu.

Güvenlik güçleri, Türkiye'nin her yerinden gelen mektup ve hediyelerin kendilerine moral verdiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum