Anadolu Efes Fenerbahçe basket maçı skor kaç kaç bitti?

Anadolu Efes Fenerbahçe basket maçı skor kaç kaç bitti?
Anadolu Efes Fenerbahçe maçı skor kaç kaç bitti merak konusu. Taraftarların nefesini tutarak izlediği Anadolu Efes Fenerbahçe maçı skor ve detayları haberimizde...

Anadolu Efes Fenerbahçe maçı seri açısından kritik bir önem taşıyor. Seride 3-1 üstünlüğü bulunan Fenerbahçe Anadolu Efes karşısında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda galip gelirse şampiyonluğunu ilan edecek. Peki, Anadolu Efes Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte basket maçı ile ilgili tüm detaylı bilgiler...
Anadolu Efes Fenerbahçe maçı saat 18:00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak. Play-off final serisi mücadelesi Anadolu Efes Fenerbahçe maçı Lig Tv 3'ten naklen yayınlanacak.

ANADOLU EFES 80-72 FENERBAHÇE


 Zeljko Obradovic ile 3 sezonunu yaşayan Fenerbahçe efsane koçuyla 2. şampiyonluğunu kovalıyor. Ahmet Çakı yönetimindeki Anadolu Efes ise tarihindeki 14. şampiyonluğun peşinde. Seride avantajı elinde bulunduran Fenerbahçe bu akşam saat 18:00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Anadolu Efes'e konuk olacak.
Seride 4 galibiyete ulaşan takım şampiyonluğunu ilan ediyor. Seride şu anda durum 3-1 Fenerbahçe lehine oluşmuş durumda. Şampiyonluğu kazanmak isteyen Fenerbahçe ve şampiyonlukların gediklisi olan Anadolu Efes mücadelesi final serisinde geride kalan 4 maç gibi basketbol severlere seyir zevki yüksek bir mücadele vaadi sunuyor.


Fenerbahçe şampiyonluk için parkede 
 Sarı-lacivertliler,  3-1 önde olduğu Spor Toto Basketbol Lig play-off final serisinde yarın  deplasmanda Anadolu Efes'i yenmesi durumunda 7. şampiyonluğuna imza atacak -  Anadolu Efes, ise seyircisi önünde galip gelip durumu 3-2'ye getirerek seriyi  şampiyonluk ümidini sürdürmek istiyor
 Fenerbahçe, Spor Toto Basketbol Lig play-off final  serisi beşinci maçında yarın Anadolu Efes'i deplasmanda yenerek 2015-2016  sezonunu şampiyonlukla tamamlamak istiyor. Seride 3-1 önde olan sarı-lacivertliler, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda  saat 18.00'de başlayacak maçı kazanması durumunda 7. kez şampiyonluk ipini  göğüsleyecek. Serinin Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan ilk maçını Fenerbahçe  87-85 kazanırken, yine aynı salondaki ikinci karşılaşmada Anadolu Efes 91-70'lik  skorla galip gelmişti. 


Serinin Ülker Arena'ya taşınan üçüncü ve dördüncü  maçlarını 84-72 ve 101-79'luk skorlarla kazanan Fenerbahçe, şampiyonluk için  büyük avantaj elde etti. Anadolu Efes ise galip gelerek şampiyonluk ümidini sürdürmeyi  hedefliyor. Lacivert-beyazlıların kazanması durumunda seride durum 3-2'ye  gelecek. Bu durumda serinin 6. maçı 13 Haziran Pazartesi günü Ülker Sports  Arena'da yapılacak. 


Basketbolda şampiyonluk kupası Ankara'da
 Spor Toto  Basketbol Ligi'nin şampiyonluk kupası, Spor Toto Teşkilat Başkanlığında  sergileniyor  - Spor Toto Teşkilat Başkanı Kasapoğlu: "Kupa, şampiyon takım belli  olana kadar burada sergilenecek"
Spor Toto Basketbol Ligi'nde 2015-2016 sezonunun  şampiyonluk kupası Ankara'da sergileniyor. 
 Anadolu Efes ile Fenerbahçe arasında oynanan ve Fenerbahçe'nin 3-1'lik  üstünlüğü bulunan play-off final serisinin galibine verilecek kupa, Spor Toto  Teşkilat Başkanlığı binası önünde başkentli basketbolseverlerle buluşuyor. Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AA muhabirine  yaptığı açıklamada, play-off final serisinde rekabetin üst düzeyde olduğunu  belirterek "Şampiyon henüz belli değil ama şimdiden şampiyon olacak takımın  taraftar, yönetici ve oyuncularını kutluyoruz. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.


 Kupayı bu yıl ilk kez sergilediklerini ifade eden Kasapoğlu, "Daha  önce futbolda Süper Lig'in şampiyonluk kupasını sergilemiştik. Basketbolun  kupası, dizayn olarak futbolun kupasından farklı. Kupa, şampiyon takım belli  olana kadar burada sergilenecek." diye konuştu. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı olarak, futbolun yanı sıra basketbol ve  diğer branşlara da destek verdiklerini vurgulayan Kasapoğlu, "Özel sektörlerden  sağlanan sponsorlukların da çok önemli olduğunu düşünüyorum. Spora desteğin  artırılması gerek." ifadelerini kullandı.


Kupa, 13 kilo ağırlığında
 Sade tasarımıyla dikkati çeken şampiyonluk kupası, 13 kilogram  ağırlığında. Siyah az damarlı mermer üzerine, pirinç ve bakır malzemeden yapılan  kupa, altın kaplamadan oluşuyor. Kupanın gövdesinde, 5 milimetre kalınlığında ve 3 santimetre eninde  pirinç malzemeden kulpların yanı sıra 2 milimetre kalınlığında yine pirinç  malzemeden lazer kesimle yapılmış, 24 santimetre çapında ve 85 santimetre boyunda  bir top bulunuyor.
Fenerbahçe’den Anadolu Efes maçı biletleri hakkında açıklama
 Fenerbahçe, Anadolu Efes ile karşılaşacakları final serisi beşinci maçının deplasman tribünü biletlerinin tamamını satın aldı.
Spor Toto Basketbol Ligi final serisinin beşinci maçında yarın Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Anadolu Efes’e konuk olacak Fenerbahçe, mücadele için sarı-lacivertlilere ayrılan tüm biletleri aldığını ve satışların kendileri tarafından yapılacağını duyurdu. 
Fenerbahçe’nin resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: "11 Haziran Cumartesi günü 18:00’de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak Anadolu Efes-Fenerbahçe Spor Toto Basketbol Ligi final serisi beşinci maçının deplasman tribünü biletleri, Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından satın alınmıştır. Müsabakanın deplasman tribünü biletlerinin satışı, Fenerbahçe Kongre Üyeleri ve kombine kart sahiplerimiz öncelikli olmak kaydıyla, kimlik fotokopileri karşılığında kulübümüz tarafından yapılacaktır. Biletlerin satış planı ve zamanlaması hakkında bilgilendirme kulübümüz tarafından daha sonra paylaşılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.