TEM’de ilerleyen araç alev topuna döndü

TEM’de ilerleyen araç alev topuna döndü
TEM Otoyolu Ümraniye mevkiinde ilerleyen bir araçta yangın çıktı. Sürücüsü tarafından emniyet şeridine çekilen araç, kısa sürede hurdaya döndü.

TEM Otoyolu Ümraniye mevkii Ankaraistikametinde ilerleyen  Cenk Eren yönetimindeki araçtan henüz belirlenemeyen nedenle dumanlar çıkmaya başladı. Sürücü Eren tarafından emniyet şeridine çekilen araç bir anda alev aldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan aracı söndürdü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, araç hurdaya döndü. Hurdaya dönen araç çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Yangın çıkan araçta bulunan Serkan Öztürk, "Otobanda seyir halindeydik. Bir andan arabamızın kaputundan dumanlar attı. Emniyet şeridine çektik. Kaputu bile açamadan motor kısmı yanmaya başladı. Arabadan indik ve 10 dakika içerisinde arabamız kül haline geldi. 2 kişiydik. Yaralanma olmadı sadece canımız sıkıldı" dedi.

Öte yandan yangın nedeniyle TEM otoyolu Ümraniye istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. Yanan aracın çekici ile kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.