Arda: Türkiye halkından özür diliyorum

Arda: Türkiye halkından özür diliyorum
Hırvatistan karşısında 1-0 mağlup olan A Milli Takım'ın kaptanı Arda Turan üzgün olduğunu ve Türkiye halkından özür dilediğini söyledi.

 

 

A Milli Takımımız Hırvatistan'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında takım kaptanı Arda Turan sonuç için üzgün olduğunu ve Türkiye halkından özür dilediğini söyledi.

"Türkiye halkından özür diliyorum. Bugün iyi oynamadım ama arkadaşlarım iyi mücadele etti. Hırvatistan çok iyi bir takım elimizden geleni yaptık ve beraberliği de alabilirdik" diyen Arda Turan, "Dik duracağız gruptan çıkıp işleri değiştirebiliriz. Kendimizi toparlamamız gerekiyor. Bugün iyi mücadele ettik ama bazen bireysel performanslar sonuca etki ediyor. Umarım İspanya'ya karşı daha iyi oynar ve başarılı oluruz" dedi.

Sonuna kadar mücadele edeceklerini söyleyen Turan, "Zor rakipler var. İspanya'ya karşı puan ve yada puanlar için uğraşacağız. Gruptan çıkmak için şansımız var. Dediğim gibi zor bir gruptayız ve mücadele ediyoruz. Hırvatistan maçı için üzgünüz ve umarım telafi ederiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.