Atalay Filiz'i ihbar eden isim o anları anlattı

Atalay Filiz'i ihbar eden isim o anları anlattı
Türkiye'nin günlerdir konuştuğu emniyetin özel ekip kurarak izini sürdüğü Atalay Filiz’i bindiği minibüste görüp ihbar eden, yakalanmasını sağlayan pasta ustası Taha Gürses o anlarda neler yaşadıklarını paylaştı.

Atalay Filiz’i bindiği minibüste görüp ihbar eden, yakalanmasını sağlayan pasta ustası Taha Gürses (23), yaşadıklarını Haberturk’e anlattı.

Gürses, “Gözlüklü seri katili minibüse bindiği an fark ettim. Çaprazıma oturdu. Para vermek için ayağa kalktığında daha çok şüphelendim. 8-9 kez baktım. Emin olmak için cep telefonundan internete girip fotoğraflarına baktım. Dikkatli bakınca, ‘Bu seri katil’ dedim. Bakışlarımdan rahatsız oldu. Gözlük de vardı, sürekli başını aşağı indiriyordu. Benim fark ettiğimi anlayınca dolmuştan indi. Hızlı hızlı gidince seri katil olduğunu anladım. Seri katille 15 dakika göz göze gelip yolculuk yaptım. Yakalanmasına sebep olduğum için gururluyum. 1 yıllık evliyim, kirada oturuyorum, 1 ay sonra çocuğum olacak. Çocuğuma oda yapmak için kredi çekecektim. İnşallah ödül hem oda almama hem de çocuğumun daha iyi büyümesine yardımcı olur” diye konuştu.

‘YAKALAMAYI DÜŞÜNDÜM AMA CESARET EDEMEDİM’

Minibüste 4 yolcu daha olduğunu söyleyen Gürses, “Onlara söyleyip üzerine atlayıp yakalamayı düşündüm ama cesaret edemedim. Zaten 4-5 dakika sonra, tanıdığımı fark edince, Menderes’e gelmeden indi. Cep telefonu ile 155’i aradım. Yolculara ve şoföre ‘Arkadaşlar biraz önceki kişi aranan Atalay Filiz değil miydi?’ dedim. Onlar da ‘Evet benzettik’ dedi. Minibüs şoförü beni karakola götürdü, ifade verdim. Orada diğer minibüste yakalandığını öğrendim, çok mutlu oldum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.