34 futbolcu ile yollar ayrılacak

34 futbolcu ile yollar ayrılacak
UEFA kriterleri nedeniyle kemer sıkma politikası uygulamak zorunda kalan Tranzonspor'da 34 futbolcu ile yollar ayrılacak.

UEFA’nın koyduğu bütçe kısıtlaması nedeniyle sezonu yaklaşık 60 milyon liralık bütçe ile tamamlamak zorunda olan Trabzonspor, mevcut takımdan birçok oyuncusu ile yollarını ayırmayı planlanıyor.

57 oyuncu bulunan ve 5’i genç olmak üzere yeni sezonda 23 kişilik takım ile mücadele etmeyi hedefleyen Bordo-Mavililer, kadro sayısını bu rakamlara indirebilmek adına özellikle yabancı oyuncularını satıp hem kadro şişkinliğini azaltmak, hem de gelir elde etmek istiyor.

Genç oyuncular için kiralık formülünü ön planda tutmayı planlayan Trabzonspor’da, yabancı oyuncular için gelecek olan tüm tekliflerin değerlendirileceği öğrenildi.

Özer ve Sefa görüşme odasına

Trabzonspor’da gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Özer Hurmacı ve Sefa Yılmaz’ın durumunun ise bu hafta netlik kazanacağı öğrenildi.

İki oyuncuyla da görüşecek olan yönetim, ’kendinize kulüp bulun’ sözünü yineleyerek kadroda düşünülmediklerini oyunculara iletecek. İki oyuncunun menacerleri kulüp arayışlarını sürdürüyor.

(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.