Bağlar'da 600 polisle dev operasyon!

Bağlar'da 600 polisle dev operasyon!
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nce Bağlar ilçesinde üç gün arayla ikinci kez 600 polisle dev operasyon yapıldı.

 

Diyarbakır polisi, üç gün arayla ikinci kez 600 polisle Bağlar ilçesinde dev operasyon yaptı. Ekiplerin operasyona başladığı anda bir şüpheli şahsın kovalamaca sonucu yakalanması, İHA kameraları tarafında saniye saniye kaydedildi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nce Bağlar ilçesinde üç gün arayla ikinci kez 600 polisle dev operasyon yapıldı. Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan ekipler, zırhlı araçlar eşliğinde ilçenin Dörtyol mevkiine doğru hareket etti.

Burada 92 ekibe ayrılan 600 polis, zırhlı araçlar eşliğinde Kaynartepe Mahallesi’ndeki sokaklara, işyerlerine ve tespit edilen evlere operasyon düzenledi.

Terörle Mücadele, Asayiş, Güvenlik, Kaçakçılık ve Organize Suçlar, Çevik Kuvvet, Özel Hareket ve Uyuşturucu ile Mücadele şubelerinde görevli polisler, şüpheli gördükleri şahısların Genel Bilgi Taraması’nı (GBT) yaptı.

Ayrıca operasyonda 6 farklı noktada kurulan güvenlik noktasında ise araçlar polis ekipleri tarafından didik didik arandı.

Polisin yaklaşık 2 saat daha süreceği operasyonunda bir şahıs ile polislerin kovalamacası ise anbean İHA kameraları tarafından kaydedildi.

Şahıs, polisler tarafından etkisiz hale getirilerek İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.