Abdurrahim Albayrak dönüyor! "Başkanlığa aday olacağım"

Abdurrahim Albayrak dönüyor! "Başkanlığa aday olacağım"
Eski Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak katıldığı programda dikkat çeken açıklamalardda bulundu.

Eski Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak katıldığı programda dikkat çeken açıklamalardda bulundu.

360 TV'de Telegol programında konuşan Abdürrahim Albayrak'ın sözleri şu şekilde;

"Ünal Aysal ile döndüğümüzde, Galatasaray dibe dönmüştü. Rijkaard, "Ben geldiğimde Galatasaray 6'ıncıydı, ben 5'inci yaptım" demişti, hiç unutmuyorum. Geldikten sonra bir ekip oluşturduk, Ali Dürüst, Fatih Terim, ben, ekibimiz vardı. Ta ki 2 sene şampiyon olduktan sonra..."

"ÇEVRESİ ÜNAL AYSAL'I DOLDURUŞA GETİRDİ"

"2'inci seneden sonra Ünal Aysal'ı çok dolduruşa getirildi. Hatta, soyunma odasında bazı futbolcular direkt başkanı aramaya başladılar. "Ya hoca, ya ben" dediler. O zaman bu işin çok sıkıntıya gireceğini, bir maçtan sonra da soyunma odasından yukarıya beni çağırdılar. Ünal Aysal, "Radikal kararlar aldım, hocayı gönderiyorum. Galatasaray'a yakışmıyor" dedi. Herhalde Mersin İdmanyurdu maçıydı. Hem Ali Dürüst, hem ben karşı çıktık. Biz de ayrılırız dedik. Şampiyonluğa gidiyoruz. 2 gün sonra Juventus maçı var. Biz o akşam o işi vazgeçirdik. Hocayı o akşam göndertmedik."

"2 YILDIZ GETİRECEĞİM, ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU OLACAĞIZ HOCAYA BİLE GEREK YOK DEDİ ÜNAL AYSAL..."

"O an belli ki, bizimle çalışmayı kafasında bitirmiş belli ki. Şampiyonluk yemeği yenmeden, terimiz üzerimizde soğumadan bu kararı almış. Bütün camia olarak birlikte olduk. Zor şartlarda 2 sene üstüste şampiyon olduk. Ben çok heyecanlanıyordum bir maçta, Ünal Aysal bana dedi ki, "Heyecanlanma, niye heyecanlanıyorsun." Ben de dedim ki, "Bu işin gelecek senesi de var.". Ünal Aysal da bana, "Gelecek sene 2 yıldız getiriyorum, hiç hocaya bile gerek yok. Hoca da istemiyorum. Bu takım Şampiyonlar Ligi şampiyonu olacak." dediği anda, ben "Eyvah, şimdi yandık." dedim. "Siz bu düşünceye kapıldıysanız, biz felakete gidiyoruz. Barcelona, Chelsea niye antrenör alıyor." dedim."

"ORADA BİR TİYATRO OYNANDI"

"Şampiyon olduktan sonra Kalamış'ta yönetim kurulu toplantısı yapacağız dendi, biz hepimiz çok şaşırdık. Birdenbire garip şeyler olmaya başladı. Ben geceleri uyuyamıyorum, başkanın umrunda bile değil. Garip şeyler oluyordu, seçim kararı alındı. Bu gemi böyle yürümez dendi. Oradan seçime gidildi. Biz şaşkınlık içindeyiz. Birkaç arkadaş müdahale etmeye çalıştı. Tepki koyanlardan biri Sedat Doğan'dı, "Başkan dedi, biz şampiyon olduk, ne yapıyorsunuz." dedi. Sonraki çarşamba günü Karadeniz yemek günümdü. Yönetim kurulunda Aka Gündüz Özdemir geldi. "Aka Abi dedim, sen öyle biri değildin, neden tavrın değişti, çok üzüldüm" dedi. Aka Gündüz de dedi ki, "Sen bilmiyor musun, başkan bize dedi ki, ben topu alacağım, pası sana vereceğim, sen Semih Haznedaroğlu'na verecek. Önceden bizi organize etti." Ben dedim ki, "Yani bir tiyatro oynandı" dedim."

"SEÇİMİN NEDENİ BİZ VE FATİH HOCA'YI YÖNETEMEMEK"

"O seçim kararını almasının nedeni bizi ve Fatih Hoca'yı yönetememek. Kendine o kadar güveniyordu ki, antrenörsüz bile gidebileceğini düşünüyordu. Futbolcularla diyaloglara girmeye başlamıştı. Ben önceki başkanları da biliyorum. Futbolcularla mesafe koyardı. Başkan böyle olunca yolun sonuna geliniyor."

"TAKIR TAKIR ÇÖZÜYORDUK PROBLEMLERİ"

"Biz gittikten sonra hoca da çok üzüldü, ekip, futbolcular çok üzüldü. "Arkadaşlar çok yoruldu" deyip, Ali Bey ile bizi gönderdi. Biz problemleri hallediyorduk, ona sorun gelmiyordu, biz takır takır çözüyorduk, o da keyif alıyordu. Bir başkanın arayıp da bulamayacağı ortam, başarı da sana yazıyor. Mehmet Cansun ile başlamıştık öncesinde, hiç kıskanmadı, keyif alıyordu. Ben 4 sefer geldim, 4 sefer şampiyon oldum böyle."

"BAŞKAN ADAYI OLACAĞIM"

"Bugün değil ama elbet bir gün Galatasaray'a başkan adayı olacağım. Geçenlerde Ali Dürüst ve ailesiyle yemekteyiz. Konu başkanlıktan açıldı, Ali Abi'nin eşi isyan etti, 'Yeter artık Ali, koy şu başkanlığa adalyığını. Ben de gerekirse mücevherlerimi vereceğim' diye"

"HAMZA HOCA SABRİ'YE KAPTANLIĞI VERMEK İSTEDİ"

"Hamza Hoca, Sabri'ye kaptanlığı geri vermek istedi. Ben kendisine bunun doğru olmadığını söyledim. Biz zaten Sabri'yi yeniden kadroya almışız, bir de kaptanlığı geri verirsek bu sefer Selçuk'u Burak'ı kaybederiz dedim. Hamza Hoca ikna oldu. Sonra Selçuk ve Sabri'yle de konuştuk ve işi tatlıya bağladık.

(Sporx)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.